Printre Picaturi
  • Acasa
  • Bucataria mea
    • Castravete amar
    • Mancarica
      • Mic Dejun
      • Aperitive
      • Supe/ciorbe
      • Feluri de baza
      • De post
      • Dulciuri
    • Sosuri
    • Traditionale
      • Craciun
      • Paste
      • Revelion
      • Lasatul secului
      • Dulceturi
      • Muraturi
    • Bauturi
      • De baut
      • Cafele
    • Gatind cu mama mea
    • Diete
    • Bunatate pentru sanatate
    • Musafiri
  • Calatorie si gastronomie
  • D’ale mele
    • Printre picaturi
    • Evenimente
    • Excursii de o zi
    • Casa si Gradina
    • Poeziile mele
    • Toalete
    • Recomand
    • Ucraina / Ukraine
    • Sa ne ajutam pe timp de pandemie
      • La cine sunam pentru ajutor
      • Cumparaturi pe internet
  • D’ale lui Costica
    • Cabinete veterinare
    • Frumusete
    • Hrana animalute
    • Animale si copii
    • Raiul animalelor
    • Costica & Co
  • Shop
  • Despre mine
  • Contact

Printre Picaturi

  • Acasa
  • Bucataria mea
    • Castravete amar
    • Mancarica
      • Mic Dejun
      • Aperitive
      • Supe/ciorbe
      • Feluri de baza
      • De post
      • Dulciuri
    • Sosuri
    • Traditionale
      • Craciun
      • Paste
      • Revelion
      • Lasatul secului
      • Dulceturi
      • Muraturi
    • Bauturi
      • De baut
      • Cafele
    • Gatind cu mama mea
    • Diete
    • Bunatate pentru sanatate
    • Musafiri
  • Calatorie si gastronomie
  • D’ale mele
    • Printre picaturi
    • Evenimente
    • Excursii de o zi
    • Casa si Gradina
    • Poeziile mele
    • Toalete
    • Recomand
    • Ucraina / Ukraine
    • Sa ne ajutam pe timp de pandemie
      • La cine sunam pentru ajutor
      • Cumparaturi pe internet
  • D’ale lui Costica
    • Cabinete veterinare
    • Frumusete
    • Hrana animalute
    • Animale si copii
    • Raiul animalelor
    • Costica & Co
  • Shop
  • Despre mine
  • Contact
Calatorie si gastronomiePrintre picaturi

Porti deschise la Bergenbier

written by Steluta oauzor 21 January, 2019
Porti deschise la Bergenbier

Am gasit evenimentul intamplator pe fb. M-am inscris si am avut bafta sa ma inscriu la timp. A fost o experienta destul de interesanta, cu siguranta una draguta pentru o dupa-amiaza de vara. Am inteles ca sunt oameni care se duc in fiecare an, chiar o sa incerc sa nu uit si sa merg si anul asta, mi-a placut.
Cand am ajuns, eram trecuti pe o lista, am mers la un stand unde am facut o poza, apoi ne-am luat castile si am plecat la tur.
A fost un tur ghidat al fabricii, unde ni s-a explicat ce si cum se produce acolo cu berea ( nu va spun detalii, nu vreau sa va stric momentul daca mergeti si voi), dar va arat cateva poze:

Apoi, am servit bere afara si cate un burger, din partea casei. Au organizat cateva activitati in aer liber, teoretic dragute, dar nimic asa “fabulouse”, totusi destul de interesant: la un stand trebuia sa canti la pian ca sa iti dea un pahar de bere, la un altul era ceva cu realitatea virtuala, nu am aprofundat subiectul.
Oricum, partea preferata am tuturor oaspetilor a fost momentul in care s-a putut servi berea. Sunt locuri special amenajate si  vizitatori de toate varstele, in special cei mai in varsta, plini de carisma si  foarte, foarte draguti in timpul degustarii.
Va las cateva imagini sa va faceti o idee:

La iesire, am primit poza printata, pe care o am si acum, si cadoul din partea casei, ati ghicit, niste bere si pahare.
Cand eram mica, ne duceau cu scoala in vizita pe la fabrici, vizita asta mi-a amintit un pic de perioada aceea si a fost foarte amuzant.
Chiar mi-a placut, va recomand sa urmariti pagina lor de facebook: https://www.facebook.com/Bergenbier.Romania/ . Puteti merge si cu copii, turul fabricii este destul de interesant si pentru ei.

1Bergenbierporti deschiseporti deschise bergenbiervizita la fabrica bergenbier ploiestiziua portilor deschise la Bergenbier
0 comment
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
Steluta oauzor

previous post
Excursie de o zi: Bucuresti – Curtea de Arges – Campulung Muscel – Manastirea Dealu
next post
Pisicutele mananca peste

You may also like

Viata … cum e ea

20 November, 2018

Bagheta franceză a fost înscrisă de UNESCO în...

1 December, 2022

Italia – Bari – zona Puglia

22 August, 2018

Dulceata de castravete amar – momordica charantia

2 March, 2020

Timp cu familia

15 January, 2019

Biserica lui Mos Nicolae – Bari Italia

23 August, 2018

10 August 2018 – pentru mine

18 September, 2018

Prima zapada din 2020

6 February, 2020

Ziua 1 – Sosire + vizita Bari –...

11 September, 2018

40

5 September, 2018

Leave a Comment Cancel Reply

Facebook

 

aboneaza-te la noutati

Ultimele Articole

  • Ultima seara de ajun cu tine

    25 December, 2022
  • Prietenul meu s-a intors acasa, sa moara!

    23 December, 2022
  • Bagheta franceză a fost înscrisă de UNESCO în patrimoniul imaterial al umanităţii

    1 December, 2022
  • Capsula Orion, a ajuns luni după-amiază la cea mai mare distanță de Pământ

    29 November, 2022
  • Un prosop și-o prosopiță

    1 June, 2022
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Comana
  • Comana
  • Comana #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Pe-un picior de plai, pe-o gura de rai #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Rapita #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi

About Me

banner
Sunt o persoana complicata si simpla in acelasi timp. Cu foarte multe lucruri de facut si prea putin timp in care sa le fac, Imi plac piscile si calatoriile si il iubesc pe Mos Craciun. Pe sotul meu si mai mult. Imi place sa citesc si sa scriu. Sper ca si in zilele noastre dar si peste cateva sute sau mii de ani, cineva sa gaseasca blogul meu printre nenumaratele cai ale internetului si sa zambeasca, placandu-i ceea ce citeste. Imi pare bine de cunostinta!

Popular Posts

  • 1

    Model de plângere: Cruzime față de animale

    26 November, 2019
  • 2

    Salata de castravete amar cu mar si lamaie, ideala pentru inima si pancreas

    6 March, 2020
  • 3

    Retete cu mama mea – Ciorba de bureti

    9 May, 2013

Aboneaza-te la Noutati

Social Media

Facebook Instagram Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Pinterest
  • Tumblr
  • Youtube
  • Email
  • Bloglovin
  • Snapchat

@2016 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Back To Top