File de porc italienesc
Ingrediente
1 muschi file de porc, aprox 500g
1 lingura de unt, margarina sau ulei
1 lingurita de sare
1 lingurita de piper
50g de salam
5 rosii deshidratate
rozmarin proaspat
3 ardei rosii sau galbeni
2-3 cepe
1 lingura de unt, margarina sau ulei
1 lingurita de sare
1 lingurita de piper
50g de salam
5 rosii deshidratate
rozmarin proaspat
3 ardei rosii sau galbeni
2-3 cepe
usturoi
2 linguri de ulei de masline
sare, piper
2 linguri de ulei de masline
sare, piper
Mod de preparare
Portioneaza bucata de carne de porc si prajeste-o pe toate partile. Asezoneaza cu sare si piper.
Cu un cutit, cresteaza carnea si impaneaz-o cu felii de salam, rosii taiate si rozmarin.
Taie ardeii si arunca semintele. Curata ceapa si taie-o felii. Combina ardeii cu ceapa si pune ulei, sare si piper.
Pune legumele in jurul carnii si lasa la cuptor timp de aproximativ 20 de minute la 200 de grade Celsius.
Pofta buna!