Printre Picaturi
  • Acasa
  • Bucataria mea
    • Castravete amar
    • Mancarica
      • Mic Dejun
      • Aperitive
      • Supe/ciorbe
      • Feluri de baza
      • De post
      • Dulciuri
    • Sosuri
    • Traditionale
      • Craciun
      • Paste
      • Revelion
      • Lasatul secului
      • Dulceturi
      • Muraturi
    • Bauturi
      • De baut
      • Cafele
    • Gatind cu mama mea
    • Diete
    • Bunatate pentru sanatate
    • Musafiri
  • Calatorie si gastronomie
  • D’ale mele
    • Printre picaturi
    • Evenimente
    • Excursii de o zi
    • Casa si Gradina
    • Toalete
    • Recomand
    • Ucraina / Ukraine
    • Sa ne ajutam pe timp de pandemie
      • La cine sunam pentru ajutor
      • Cumparaturi pe internet
  • D’ale lui Costica
    • Cabinete veterinare
    • Frumusete
    • Hrana animalute
    • Animale si copii
    • Raiul animalelor
    • Costica & Co
  • Politica
  • Shop
  • Despre mine
  • Contact

Printre Picaturi

  • Acasa
  • Bucataria mea
    • Castravete amar
    • Mancarica
      • Mic Dejun
      • Aperitive
      • Supe/ciorbe
      • Feluri de baza
      • De post
      • Dulciuri
    • Sosuri
    • Traditionale
      • Craciun
      • Paste
      • Revelion
      • Lasatul secului
      • Dulceturi
      • Muraturi
    • Bauturi
      • De baut
      • Cafele
    • Gatind cu mama mea
    • Diete
    • Bunatate pentru sanatate
    • Musafiri
  • Calatorie si gastronomie
  • D’ale mele
    • Printre picaturi
    • Evenimente
    • Excursii de o zi
    • Casa si Gradina
    • Toalete
    • Recomand
    • Ucraina / Ukraine
    • Sa ne ajutam pe timp de pandemie
      • La cine sunam pentru ajutor
      • Cumparaturi pe internet
  • D’ale lui Costica
    • Cabinete veterinare
    • Frumusete
    • Hrana animalute
    • Animale si copii
    • Raiul animalelor
    • Costica & Co
  • Politica
  • Shop
  • Despre mine
  • Contact
Alte Retete

Dulceata de capsuni

written by Steluta Stanica Munteanu 10 June, 2014
Dulceata de capsuni

Dulceata de capsuni

Ingrediente:
3 kg capsuni
1.700 kg zahar
o lamaie

Am spalat bine capsunile, le-am scurs si le-am pus la fiert cu zaharul. Capsunile nu le-am taiat, le-am lasat intregi. Le-am lasat la fiert circa 4 ore, pana scade siropul si se leaga. Am adaugat sucul de la o lamaie si 3 felii de lamaie. Am amestecat in ele cat am putut de des, dar nu foarte des.
Le puteti lasa sa fiarba mai putin, daca vreti sa aveti mai mult sirop. Puteti incerca siropul, il scurgeti usor cu lingura pe farfurie, daca se imprastie in farfurie nu este gata, daca ramane in farfurie ca o bobita, este gata.
Dupa ce sunt gata, opriti focul si le lasati putin, apoi le puneti in borcane. Infiletati borcanele si le puneti cu susul in jos ca se se creeze vid.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pofta buna!

capsuni intregi in dulceatadulceatadulceata capsunidulceata de capsuni
0 comment
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
Steluta Stanica Munteanu

previous post
Ziua 8 a dietei Rina – ziua vitaminelor
next post
File de porc italienesc

You may also like

ANEXE – ANEXA Nr. 1

2 March, 2015

Paste cu sos de rosii si kaiser

6 June, 2014

Cocktail cu pepene galben

25 July, 2015

Friptura de porc la cuptor cu cartofi si...

23 March, 2014

Cartofi cu ciuperci la cuptor

23 March, 2013

Ma hranesc – Cuvant inainte

29 January, 2015

Rulouri din carne de pui

11 January, 2013

Friptura cu sos de piper verde

13 February, 2013

Ziua 37 a dietei Rina, ziua vitaminelor

9 July, 2014

Ziua 39 a dietei Rina, ziua amidonului

11 July, 2014

Leave a Comment Cancel Reply

Facebook

 

aboneaza-te la noutati

Ultimele Articole

  • Supă cremă de usturoi

    15 February, 2025
  • Ardei copt cu branza de oaie veche

    7 February, 2025
  • Mănăstirea Plumbuita – București

    7 January, 2025
  • Unde mâncăm ceva bun în Ploiești

    6 January, 2025
  • Mica inimioara

    21 July, 2024

About Me

banner
Sunt o persoana complicata si simpla in acelasi timp. Cu foarte multe lucruri de facut si prea putin timp in care sa le fac, Imi plac piscile si calatoriile si il iubesc pe Mos Craciun. Pe sotul meu si mai mult. Imi place sa citesc si sa scriu. Sper ca si in zilele noastre dar si peste cateva sute sau mii de ani, cineva sa gaseasca blogul meu printre nenumaratele cai ale internetului si sa zambeasca, placandu-i ceea ce citeste. Imi pare bine de cunostinta!

Popular Posts

  • 1

    Model de plângere: Cruzime față de animale

    26 November, 2019
  • 2

    Salata de castravete amar cu mar si lamaie, ideala pentru inima si pancreas

    6 March, 2020
  • 3

    Retete cu mama mea – Ciorba de bureti

    9 May, 2013

Aboneaza-te la Noutati

Social Media

Facebook Instagram Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Pinterest
  • Tumblr
  • Youtube
  • Email
  • Bloglovin
  • Snapchat

@2016 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Back To Top