Printre Picaturi
  • Acasa
  • Bucataria mea
    • Castravete amar
    • Mancarica
      • Mic Dejun
      • Aperitive
      • Supe/ciorbe
      • Feluri de baza
      • De post
      • Dulciuri
    • Sosuri
    • Traditionale
      • Craciun
      • Paste
      • Revelion
      • Lasatul secului
      • Dulceturi
      • Muraturi
    • Bauturi
      • De baut
      • Cafele
    • Gatind cu mama mea
    • Diete
    • Bunatate pentru sanatate
    • Musafiri
  • Calatorie si gastronomie
  • D’ale mele
    • Ucraina / Ukraine
    • Printre picaturi
    • Evenimente
    • Excursii de o zi
    • Casa si Gradina
    • Poeziile mele
    • Recomand
    • Toalete
    • Sa ne ajutam pe timp de pandemie
      • La cine sunam pentru ajutor
      • Cumparaturi pe internet
  • D’ale lui Costica
    • Cabinete veterinare
    • Frumusete
    • Hrana animalute
    • Animale si copii
    • Raiul animalelor
    • Costica & Co
  • Shop
  • Despre mine
  • Contact

Printre Picaturi

  • Acasa
  • Bucataria mea
    • Castravete amar
    • Mancarica
      • Mic Dejun
      • Aperitive
      • Supe/ciorbe
      • Feluri de baza
      • De post
      • Dulciuri
    • Sosuri
    • Traditionale
      • Craciun
      • Paste
      • Revelion
      • Lasatul secului
      • Dulceturi
      • Muraturi
    • Bauturi
      • De baut
      • Cafele
    • Gatind cu mama mea
    • Diete
    • Bunatate pentru sanatate
    • Musafiri
  • Calatorie si gastronomie
  • D’ale mele
    • Ucraina / Ukraine
    • Printre picaturi
    • Evenimente
    • Excursii de o zi
    • Casa si Gradina
    • Poeziile mele
    • Recomand
    • Toalete
    • Sa ne ajutam pe timp de pandemie
      • La cine sunam pentru ajutor
      • Cumparaturi pe internet
  • D’ale lui Costica
    • Cabinete veterinare
    • Frumusete
    • Hrana animalute
    • Animale si copii
    • Raiul animalelor
    • Costica & Co
  • Shop
  • Despre mine
  • Contact
Alte Retete

Fondue Emmentaler cu legume la gratar si muschiulet de porc la cuptor

written by Steluta Stanica Munteanu 24 January, 2014
Fondue Emmentaler cu legume la gratar si muschiulet de porc la cuptor

 Pofta nebuna de branza 🙂

Dragilor,
Imi cer scuze pentru absenta si revin in forta cu felul meu preferat de mancare: branza.
Mai precis, in acest caz, brânză specială pentru fondue de la Delaco. Nu vreau sa fac reclama nimanui, dar a fost o nebunie, ne-a placut foarte tare.
Intamplator, intr-o seara de cumparaturi, am vazut la raft, ambalat direct într-un vas de ceramică, termorezistent, Delaco Käse Fondue.

Ne-au atras vasul de ceramica, ideea ca este plin cu Emmentaler si pozele cu legume. Prin urmare, am cumparat ingredientele:
1 buc Delaco Käse Fondue,
un ardei gras rosu,
un ardei gras verde
ciuperci ( nu la borcan, ci proaspete )
broccoli
un dovlecel
1-2 morcovi si ce va mai place, mai puteti lua si o vanata sau castravete, etc

Am spalat si taiat bucatele legumele si le-am pus pe gratar, cand au fost aproape gata, le-am pus putina sare si am bagat vasul de ceramica cu branza, la cuptorul cu microunde ( il puteti baga si la cuptorul de aragaz, dar noi nu mai aveam rabdare, pentru ca trebuie tinut mai mult ) 2-3 minute, dupa ce am inlaturat folia de aluminiu cu care este sigilat.

 
 

Am taiat in bucatele micute, putin muschiulet de porc pe care il aveam pregatit dinainte la cuptor ( revin cu reteta ), am scos pe un platou legumele de pe gratar si am mancat cu pasta de branza rezultata in vas.

A fost o nebunie, ne-a placut extrem de mult, va sfatuiesc sa incercati si voi, neaparat cu legumele le gratar. Am facut si varianta cu legumele fierte, in seara de Revelion, dar nu au avut asa de mult succes.

 Va urez pofta buna!

branzadelacoemmentalerlegume cu branzalegume cu branza la gratarlegume la gratarlegume la gratar cu branzamuschiulet de porc
0 comment
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
Steluta Stanica Munteanu

previous post
Va asteptam la targul cadourilor de Craciun de la Sala Dalles
next post
Muşchiuleţ de porc la cuptor

You may also like

Friptura de porc la cuptor cu cartofi si...

23 March, 2014

Ziua 8 a dietei Rina – ziua vitaminelor

10 June, 2014

Cartofi cu ciuperci la cuptor

23 March, 2013

CAPITOLUL III – CUM SE PRODUC KILOGRAMELE ÃŽN...

1 February, 2015

Ziua 3 fara dieta Rina

6 August, 2014

Ziua 59 a dietei Rina, ziua de proteine

1 August, 2014

Macinici – By mama :)

13 March, 2013

Eu si cartile

2 November, 2013

Logo-ul "Bucataria mea"

18 June, 2013

Va asteptam la targul cadourilor de Craciun de...

25 November, 2013

Leave a Comment Cancel Reply

Facebook

 

aboneaza-te la noutati

Ultimele Articole

  • Castravete amar – pasta

    28 April, 2022
  • Castravete amar – ceai

    28 April, 2022
  • O casuta si un om drag

    8 April, 2022
  • Starlink, internetul prin satelit al lui Elon Musk, disponibil acum È™i în România

    8 April, 2022
  • Jerry

    8 April, 2022
  • Pe-un picior de plai, pe-o gura de rai #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Comana #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Comana
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Rapita #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Comana

About Me

banner
Sunt o persoana complicata si simpla in acelasi timp. Cu foarte multe lucruri de facut si prea putin timp in care sa le fac, Imi plac piscile si calatoriile si il iubesc pe Mos Craciun. Pe sotul meu si mai mult. Imi place sa citesc si sa scriu. Sper ca si in zilele noastre dar si peste cateva sute sau mii de ani, cineva sa gaseasca blogul meu printre nenumaratele cai ale internetului si sa zambeasca, placandu-i ceea ce citeste. Imi pare bine de cunostinta!

Popular Posts

  • 1

    Model de plângere: Cruzime față de animale

    26 November, 2019
  • 2

    Retete cu mama mea – Ciorba de bureti

    9 May, 2013
  • 3

    Cabinete veterinare – Center of hope

    13 October, 2018

Aboneaza-te la Noutati

Social Media

Facebook Instagram Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Pinterest
  • Tumblr
  • Youtube
  • Email
  • Bloglovin
  • Snapchat

@2016 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Back To Top