Printre Picaturi
  • Acasa
  • Bucataria mea
    • Castravete amar
    • Mancarica
      • Mic Dejun
      • Aperitive
      • Supe/ciorbe
      • Feluri de baza
      • De post
      • Dulciuri
    • Sosuri
    • Traditionale
      • Craciun
      • Paste
      • Revelion
      • Lasatul secului
      • Dulceturi
      • Muraturi
    • Bauturi
      • De baut
      • Cafele
    • Gatind cu mama mea
    • Diete
    • Bunatate pentru sanatate
    • Musafiri
  • Calatorie si gastronomie
  • D’ale mele
    • Printre picaturi
    • Evenimente
    • Excursii de o zi
    • Casa si Gradina
    • Poeziile mele
    • Toalete
    • Recomand
    • Ucraina / Ukraine
    • Sa ne ajutam pe timp de pandemie
      • La cine sunam pentru ajutor
      • Cumparaturi pe internet
  • D’ale lui Costica
    • Cabinete veterinare
    • Frumusete
    • Hrana animalute
    • Animale si copii
    • Raiul animalelor
    • Costica & Co
  • Shop
  • Despre mine
  • Contact

Printre Picaturi

  • Acasa
  • Bucataria mea
    • Castravete amar
    • Mancarica
      • Mic Dejun
      • Aperitive
      • Supe/ciorbe
      • Feluri de baza
      • De post
      • Dulciuri
    • Sosuri
    • Traditionale
      • Craciun
      • Paste
      • Revelion
      • Lasatul secului
      • Dulceturi
      • Muraturi
    • Bauturi
      • De baut
      • Cafele
    • Gatind cu mama mea
    • Diete
    • Bunatate pentru sanatate
    • Musafiri
  • Calatorie si gastronomie
  • D’ale mele
    • Printre picaturi
    • Evenimente
    • Excursii de o zi
    • Casa si Gradina
    • Poeziile mele
    • Toalete
    • Recomand
    • Ucraina / Ukraine
    • Sa ne ajutam pe timp de pandemie
      • La cine sunam pentru ajutor
      • Cumparaturi pe internet
  • D’ale lui Costica
    • Cabinete veterinare
    • Frumusete
    • Hrana animalute
    • Animale si copii
    • Raiul animalelor
    • Costica & Co
  • Shop
  • Despre mine
  • Contact
Alte Retete

Fondue Emmentaler cu legume la gratar si muschiulet de porc la cuptor

written by Steluta Stanica Munteanu 24 January, 2014
Fondue Emmentaler cu legume la gratar si muschiulet de porc la cuptor

 Pofta nebuna de branza 🙂

Dragilor,
Imi cer scuze pentru absenta si revin in forta cu felul meu preferat de mancare: branza.
Mai precis, in acest caz, brânză specială pentru fondue de la Delaco. Nu vreau sa fac reclama nimanui, dar a fost o nebunie, ne-a placut foarte tare.
Intamplator, intr-o seara de cumparaturi, am vazut la raft, ambalat direct într-un vas de ceramică, termorezistent, Delaco Käse Fondue.

Ne-au atras vasul de ceramica, ideea ca este plin cu Emmentaler si pozele cu legume. Prin urmare, am cumparat ingredientele:
1 buc Delaco Käse Fondue,
un ardei gras rosu,
un ardei gras verde
ciuperci ( nu la borcan, ci proaspete )
broccoli
un dovlecel
1-2 morcovi si ce va mai place, mai puteti lua si o vanata sau castravete, etc

Am spalat si taiat bucatele legumele si le-am pus pe gratar, cand au fost aproape gata, le-am pus putina sare si am bagat vasul de ceramica cu branza, la cuptorul cu microunde ( il puteti baga si la cuptorul de aragaz, dar noi nu mai aveam rabdare, pentru ca trebuie tinut mai mult ) 2-3 minute, dupa ce am inlaturat folia de aluminiu cu care este sigilat.

 
 

Am taiat in bucatele micute, putin muschiulet de porc pe care il aveam pregatit dinainte la cuptor ( revin cu reteta ), am scos pe un platou legumele de pe gratar si am mancat cu pasta de branza rezultata in vas.

A fost o nebunie, ne-a placut extrem de mult, va sfatuiesc sa incercati si voi, neaparat cu legumele le gratar. Am facut si varianta cu legumele fierte, in seara de Revelion, dar nu au avut asa de mult succes.

 Va urez pofta buna!

branzadelacoemmentalerlegume cu branzalegume cu branza la gratarlegume la gratarlegume la gratar cu branzamuschiulet de porc
0 comment
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
Steluta Stanica Munteanu

previous post
Va asteptam la targul cadourilor de Craciun de la Sala Dalles
next post
Muşchiuleţ de porc la cuptor

You may also like

Retete cu mama mea – Salata de ciuperci

16 May, 2013

Inele de calamar à la grec

16 August, 2012

0rez cu dovlecei la cuptor

11 August, 2012

Papanasi

13 August, 2012

Cornulete cu rahat

20 June, 2013

Tocanita de naut

10 June, 2014

La multi ani, va doresc o primavara superba!

2 March, 2015

Ziua 42 a dietei Rina, ziua proteinelor

14 July, 2014

Cursuri de gatit la Societe Gourmet – premiul...

10 November, 2014

Ziua 37 a dietei Rina, ziua vitaminelor

9 July, 2014

Leave a Comment Cancel Reply

Facebook

 

aboneaza-te la noutati

Ultimele Articole

  • Ultima seara de ajun cu tine

    25 December, 2022
  • Prietenul meu s-a intors acasa, sa moara!

    23 December, 2022
  • Bagheta franceză a fost înscrisă de UNESCO în patrimoniul imaterial al umanităţii

    1 December, 2022
  • Capsula Orion, a ajuns luni după-amiază la cea mai mare distanță de Pământ

    29 November, 2022
  • Un prosop și-o prosopiță

    1 June, 2022
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Comana
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Comana
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Rapita #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Comana #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Pe-un picior de plai, pe-o gura de rai #printrepicaturi

About Me

banner
Sunt o persoana complicata si simpla in acelasi timp. Cu foarte multe lucruri de facut si prea putin timp in care sa le fac, Imi plac piscile si calatoriile si il iubesc pe Mos Craciun. Pe sotul meu si mai mult. Imi place sa citesc si sa scriu. Sper ca si in zilele noastre dar si peste cateva sute sau mii de ani, cineva sa gaseasca blogul meu printre nenumaratele cai ale internetului si sa zambeasca, placandu-i ceea ce citeste. Imi pare bine de cunostinta!

Popular Posts

  • 1

    Model de plângere: Cruzime față de animale

    26 November, 2019
  • 2

    Salata de castravete amar cu mar si lamaie, ideala pentru inima si pancreas

    6 March, 2020
  • 3

    Retete cu mama mea – Ciorba de bureti

    9 May, 2013

Aboneaza-te la Noutati

Social Media

Facebook Instagram Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Pinterest
  • Tumblr
  • Youtube
  • Email
  • Bloglovin
  • Snapchat

@2016 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Back To Top