Desi nu arata deloc apetisant, a fost extrem de bun. Si cum sa nu fie, cand am pus:
Ingrediente:
frisca
banane
nutella
nestle dessert noir
fineti
clatite
Mod de prepapare:
Am facut frisca, am decojit si taiat bananele in bucatele, apoi am amestecat frisca cu bananele si le-am lasat deoparte. Pastrati putina frisca sa acoperiti tortul cu ea.
Clatitele, nu imi ies, asa ca am rugat-o pe mama sa mi le faca, erau deja pregatite. Ciocolata trebuie scoasa din frigider cu circa 30 minute inainte macar, ca sa se poata intinde frumos pe clatita. Nu este musai sa aveti atatea ciocolate, dar eu le aveam in frigider si am zis sa le pun in straturi.
Am pus o clatita, crema de ciocolata, apoi o alta clatita, apoi bananele cu frisca. A urmat alta clatita cu o alta crema de ciocolata, apoi alta clatita, frisca cu banane si tot asa, pana le-am terminat. Am decorat tortul cu frisca si pe deasupra, am dat prin razatoare bucatelele de la Nestle Dessert Noir.
L-am bagat la frigider si l-am servit mai tarziu.
Ce pot sa va spun, de gustos, a fost super gustos, dar imi fugea din farfurie in toate partile. Nu a vrut deloc sa stea. Nu stiu ce nu a fost bine, poate am pus prea multa ciocolata, sau poate frisca prea multa, sau l-am facut prea inalt. O sa ma documentez o data, sa vad ce s-a intamplat, dar bun. Foarte bun.
Va doresc pofta buna!
Tort de clatite
previous post