Printre Picaturi
  • Acasa
  • Bucataria mea
    • Castravete amar
    • Mancarica
      • Mic Dejun
      • Aperitive
      • Supe/ciorbe
      • Feluri de baza
      • De post
      • Dulciuri
    • Sosuri
    • Traditionale
      • Craciun
      • Paste
      • Revelion
      • Lasatul secului
      • Dulceturi
      • Muraturi
    • Bauturi
      • De baut
      • Cafele
    • Gatind cu mama mea
    • Diete
    • Bunatate pentru sanatate
    • Musafiri
  • Calatorie si gastronomie
  • D’ale mele
    • Printre picaturi
    • Evenimente
    • Excursii de o zi
    • Casa si Gradina
    • Toalete
    • Recomand
    • Ucraina / Ukraine
    • Sa ne ajutam pe timp de pandemie
      • La cine sunam pentru ajutor
      • Cumparaturi pe internet
  • D’ale lui Costica
    • Cabinete veterinare
    • Frumusete
    • Hrana animalute
    • Animale si copii
    • Raiul animalelor
    • Costica & Co
  • Politica
  • Shop
  • Despre mine
  • Contact

Printre Picaturi

  • Acasa
  • Bucataria mea
    • Castravete amar
    • Mancarica
      • Mic Dejun
      • Aperitive
      • Supe/ciorbe
      • Feluri de baza
      • De post
      • Dulciuri
    • Sosuri
    • Traditionale
      • Craciun
      • Paste
      • Revelion
      • Lasatul secului
      • Dulceturi
      • Muraturi
    • Bauturi
      • De baut
      • Cafele
    • Gatind cu mama mea
    • Diete
    • Bunatate pentru sanatate
    • Musafiri
  • Calatorie si gastronomie
  • D’ale mele
    • Printre picaturi
    • Evenimente
    • Excursii de o zi
    • Casa si Gradina
    • Toalete
    • Recomand
    • Ucraina / Ukraine
    • Sa ne ajutam pe timp de pandemie
      • La cine sunam pentru ajutor
      • Cumparaturi pe internet
  • D’ale lui Costica
    • Cabinete veterinare
    • Frumusete
    • Hrana animalute
    • Animale si copii
    • Raiul animalelor
    • Costica & Co
  • Politica
  • Shop
  • Despre mine
  • Contact
Feluri de bazaMancarica

Tocanita de ceapa

written by Steluta oauzor 20 October, 2018
Tocanita de ceapa

Este extraordinar de buna.
Ingrediente:
ceapa, cat mai multa
carne de porc
rosii
sare
cartofi

Ardeiul este doar pentru decor.
Mod de preparare.
Am curatat si tocat ceapa. Eu am pus cam 7-8 cepe medii asa. Am pus carnea taiata bucatele, la fiert, separat in apa doar cu sare.
Pana am reusit sa tai ceapa, s-a fiert carnea :). Am curatat si 2 cartofi sa fie, iar de la Butimanu, primisem niste rosii, direct din gradina, micute, micute. Le-am spalat bine si le-am dat prin razatoare.

Am calit ceapa in foarte putin ulei, evit prajelile extrem de mult. Am perpelit-o doar de cateva ori, apoi am pus putina apa din oala in care a fiert carnea de porc, cat sa o cuprinda asa. Am lasat ceapa sa scada, mestecand in ea, apoi am mai pus putina apa,  tot din oala cu carne si iarasi am amestecat-o un pic pana a scazut, apoi am pus apa mai multa. Am adaugat cartofii taiati bucatele, rosiile si carnea fiarta.



Am umplut-o cu apa in care a fiert carnea si am lasat-o sa fiarba , amestecand tot asa, din cand in cand,
A iesit o nebunie. Nu ma asteptam sa iasa atat de buna, dar ne-a placut imens de mult. Mama mi-a spus ca toata treaba a facut-o ceapa. Eu cred ca si apa de la carne, dar tot ceapa in principal.

Merita incercata. Pofta buna!
PS: Printi’ pazea vinetele

ceapamancare cu ceapamancare cu rosii si ceapatocanitatocanita de ceapa
0 comment
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
Steluta oauzor

previous post
Hamburgeri facuti de mama
next post
Tort de clatite

You may also like

Supă cremă de usturoi

15 February, 2025

Hamburger facut in casa

12 October, 2018

Orez cu oua si ceapa verde

11 September, 2018

Ardei copt cu branza de oaie veche

7 February, 2025

Spanac cu smantana si parmezan

25 January, 2019

Leave a Comment Cancel Reply

Facebook

 

aboneaza-te la noutati

Ultimele Articole

  • Supă cremă de usturoi

    15 February, 2025
  • Ardei copt cu branza de oaie veche

    7 February, 2025
  • Mănăstirea Plumbuita – București

    7 January, 2025
  • Unde mâncăm ceva bun în Ploiești

    6 January, 2025
  • Mica inimioara

    21 July, 2024

About Me

banner
Sunt o persoana complicata si simpla in acelasi timp. Cu foarte multe lucruri de facut si prea putin timp in care sa le fac, Imi plac piscile si calatoriile si il iubesc pe Mos Craciun. Pe sotul meu si mai mult. Imi place sa citesc si sa scriu. Sper ca si in zilele noastre dar si peste cateva sute sau mii de ani, cineva sa gaseasca blogul meu printre nenumaratele cai ale internetului si sa zambeasca, placandu-i ceea ce citeste. Imi pare bine de cunostinta!

Popular Posts

  • 1

    Model de plângere: Cruzime față de animale

    26 November, 2019
  • 2

    Salata de castravete amar cu mar si lamaie, ideala pentru inima si pancreas

    6 March, 2020
  • 3

    Retete cu mama mea – Ciorba de bureti

    9 May, 2013

Aboneaza-te la Noutati

Social Media

Facebook Instagram Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Pinterest
  • Tumblr
  • Youtube
  • Email
  • Bloglovin
  • Snapchat

@2016 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Back To Top