Costita de porc cu legume, la cuptor
Am descoperit aceste costite din intamplare si sunt minunate. Stiu ca suna ca o reclama din aia de la teleshopping, dar este foarte adevarat. Am avut musafiri, luni, a doua zi de Anul Nou si nu stiam ce sa servesc. Vroiam sa fac ceva care sa nu fie asa de traditional si din care au avut toti la masa de Revelion, sa fie altfel si nici greu, asa, repede si bun, cum ne place tuturor. Asa ca am dat o fuga pana la magazin fara sa am nici cea mai mica idee ce o sa cumpar, m-am dus direct la raionul de carne si am gasit aceste costite marinate deja si mi s-a parut o idee geniala.
Le-am servit cu legume fierte si cu sosul alaturi in cazul in care mai era nevoie. Sunt delicioase, f repede de facut daca le cumparati asa, deja marinate. Si daca le cumparati nemarinate, le marinati acasa cu o zi inainte de a le gati, sau cu cateva ore si le faceti cum va place voua.
Noua ne-au placut imens de mult. Sunt extrem, extrem de gustoase. Le puteti servi cu garnitura de legume fierte cum am facut noi, sau cu orice altceva, piure de cartofi, piure de legume si altele.