Printre Picaturi
  • Acasa
  • Bucataria mea
    • Castravete amar
    • Mancarica
      • Mic Dejun
      • Aperitive
      • Supe/ciorbe
      • Feluri de baza
      • De post
      • Dulciuri
    • Sosuri
    • Traditionale
      • Craciun
      • Paste
      • Revelion
      • Lasatul secului
      • Dulceturi
      • Muraturi
    • Bauturi
      • De baut
      • Cafele
    • Gatind cu mama mea
    • Diete
    • Bunatate pentru sanatate
    • Musafiri
  • Calatorie si gastronomie
  • D’ale mele
    • Printre picaturi
    • Evenimente
    • Excursii de o zi
    • Casa si Gradina
    • Poeziile mele
    • Toalete
    • Recomand
    • Ucraina / Ukraine
    • Sa ne ajutam pe timp de pandemie
      • La cine sunam pentru ajutor
      • Cumparaturi pe internet
  • D’ale lui Costica
    • Cabinete veterinare
    • Frumusete
    • Hrana animalute
    • Animale si copii
    • Raiul animalelor
    • Costica & Co
  • Shop
  • Despre mine
  • Contact

Printre Picaturi

  • Acasa
  • Bucataria mea
    • Castravete amar
    • Mancarica
      • Mic Dejun
      • Aperitive
      • Supe/ciorbe
      • Feluri de baza
      • De post
      • Dulciuri
    • Sosuri
    • Traditionale
      • Craciun
      • Paste
      • Revelion
      • Lasatul secului
      • Dulceturi
      • Muraturi
    • Bauturi
      • De baut
      • Cafele
    • Gatind cu mama mea
    • Diete
    • Bunatate pentru sanatate
    • Musafiri
  • Calatorie si gastronomie
  • D’ale mele
    • Printre picaturi
    • Evenimente
    • Excursii de o zi
    • Casa si Gradina
    • Poeziile mele
    • Toalete
    • Recomand
    • Ucraina / Ukraine
    • Sa ne ajutam pe timp de pandemie
      • La cine sunam pentru ajutor
      • Cumparaturi pe internet
  • D’ale lui Costica
    • Cabinete veterinare
    • Frumusete
    • Hrana animalute
    • Animale si copii
    • Raiul animalelor
    • Costica & Co
  • Shop
  • Despre mine
  • Contact
Uncategorized

Costita de porc cu legume, la cuptor

written by Steluta Stanica Munteanu 13 January, 2017
Costita de porc cu legume, la cuptor

Costita de porc cu legume, la cuptor

Am descoperit aceste costite din intamplare si sunt minunate. Stiu ca suna ca o reclama din aia de la teleshopping, dar este foarte adevarat. Am avut musafiri, luni, a doua zi de Anul Nou si nu stiam ce sa servesc. Vroiam sa fac ceva care sa nu fie asa de traditional si din care au avut toti la masa de Revelion, sa fie altfel si nici greu, asa, repede si bun, cum ne place tuturor. Asa ca am dat o fuga pana la magazin fara sa am nici cea mai mica idee ce o sa cumpar, m-am dus direct la raionul de carne si am gasit aceste costite marinate deja si mi s-a parut o idee geniala.

M-am uitat pe net si am gasit cea mai rapida metoda de a le gati. Si avem asa:
Ingrediente:
costita de porc condimentata sau marinata
o sticla de bere
sos de care va place voua, iute, picant, noi am avut un sos barbeque dulce afumat
legume

Mod de preparare:
Am uns tava cu unt, dar nu va recomand, de asta nu am mai pus untul la ingrediente. La mine s-au lipit f tare de tava, ele oricum asa se vor lipi, dar cred ca daca nu puneam unt se lipeau mai putin. 
Am pus costitele in tava si am turnat peste ele o sticla de bere. Am acoperit tava cu folie si le-am bagat la cuptor. Acum, ref la cat stau in cuptor banuiesc ca asta depinde si de dimensiunea costitelor si de cuptor, in reteta de pe net trebuiau sa stea o ora si jumatate, eu le-am lasta doar o ora, tip in care le-am ridicat un pic folia sa vad cum sunt si le-am mai turnat si niste bere. Daca stateau o ora si jumatate cum era in reteta, se ardeau de tot. 

 

 

Dupa ce a trecut aceasta ora, le-am scos si le-am uns cu sosul barbeque si le-am bagat din nou la cuptor inca circa 15 minute, dar fara folie. Cand au trecut si cele 15 minute, le-am mai dat o tura de sos pe deasupra si le-am lasat asa la cuptor sa se odihneasca pana s-au fiert si legumele pe care intre timp, le pusesem pe foc. 

 

Le-am servit cu legume fierte si cu sosul alaturi in cazul in care mai era nevoie. Sunt delicioase, f repede de facut daca le cumparati asa, deja marinate. Si daca le cumparati nemarinate, le marinati acasa cu o zi inainte de a le gati, sau cu cateva ore si le faceti cum va place voua.
Noua ne-au placut imens de mult. Sunt extrem, extrem de gustoase. Le puteti servi cu garnitura de legume fierte cum am facut noi, sau cu orice altceva, piure de cartofi, piure de legume si altele.

Va doresc pofta buna!
costite cu legumecostite de porccostite de porc cu legume la cuptorcostite de porc la cuptorcostite de porc marinate
0 comment
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
Steluta Stanica Munteanu

previous post
Taietei de casa cu tusa Victorita
next post
Placinta mea cu mere

You may also like

Pasta de avocado

4 March, 2017

Lasagna cu pui si sos Alfredo

30 January, 2017

Pui la rotisor cu salata

5 October, 2016

Sos Alfredo

30 May, 2016

Pui cu urechi de lemn

11 July, 2016

Paste cu carne si sos pesto

16 March, 2016

Ziua 43 a dietei Rina, ziua amidonului

15 July, 2014

Ziua 26 a dietei Rina, ziua amidonului

30 June, 2014

Un prosop și-o prosopiță

1 June, 2022

Trandafirasi cu mere

12 March, 2017

Leave a Comment Cancel Reply

Facebook

 

aboneaza-te la noutati

Ultimele Articole

  • „Si-a trait traiul, si-a mancat malaiul”

    9 September, 2023
  • De ce nu reacționăm?

    7 July, 2023
  • Nu o sa uit niciodata

    2 June, 2023
  • Ce poveste ai scrie

    22 April, 2023
  • Gatind cu mama mea – Drob

    14 April, 2023
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Comana
  • Comana
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Comana #printrepicaturi
  • Rapita #printrepicaturi
  • Pe-un picior de plai, pe-o gura de rai #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi

About Me

banner
Sunt o persoana complicata si simpla in acelasi timp. Cu foarte multe lucruri de facut si prea putin timp in care sa le fac, Imi plac piscile si calatoriile si il iubesc pe Mos Craciun. Pe sotul meu si mai mult. Imi place sa citesc si sa scriu. Sper ca si in zilele noastre dar si peste cateva sute sau mii de ani, cineva sa gaseasca blogul meu printre nenumaratele cai ale internetului si sa zambeasca, placandu-i ceea ce citeste. Imi pare bine de cunostinta!

Popular Posts

  • 1

    Model de plângere: Cruzime față de animale

    26 November, 2019
  • 2

    Salata de castravete amar cu mar si lamaie, ideala pentru inima si pancreas

    6 March, 2020
  • 3

    Retete cu mama mea – Ciorba de bureti

    9 May, 2013

Aboneaza-te la Noutati

Social Media

Facebook Instagram Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Pinterest
  • Tumblr
  • Youtube
  • Email
  • Bloglovin
  • Snapchat

@2016 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Back To Top