Printre Picaturi
  • Acasa
  • Bucataria mea
    • Castravete amar
    • Mancarica
      • Mic Dejun
      • Aperitive
      • Supe/ciorbe
      • Feluri de baza
      • De post
      • Dulciuri
    • Sosuri
    • Traditionale
      • Craciun
      • Paste
      • Revelion
      • Lasatul secului
      • Dulceturi
      • Muraturi
    • Bauturi
      • De baut
      • Cafele
    • Gatind cu mama mea
    • Diete
    • Bunatate pentru sanatate
    • Musafiri
  • Calatorie si gastronomie
  • D’ale mele
    • Printre picaturi
    • Evenimente
    • Excursii de o zi
    • Casa si Gradina
    • Toalete
    • Recomand
    • Ucraina / Ukraine
    • Sa ne ajutam pe timp de pandemie
      • La cine sunam pentru ajutor
      • Cumparaturi pe internet
  • D’ale lui Costica
    • Cabinete veterinare
    • Frumusete
    • Hrana animalute
    • Animale si copii
    • Raiul animalelor
    • Costica & Co
  • Politica
  • Shop
  • Despre mine
  • Contact

Printre Picaturi

  • Acasa
  • Bucataria mea
    • Castravete amar
    • Mancarica
      • Mic Dejun
      • Aperitive
      • Supe/ciorbe
      • Feluri de baza
      • De post
      • Dulciuri
    • Sosuri
    • Traditionale
      • Craciun
      • Paste
      • Revelion
      • Lasatul secului
      • Dulceturi
      • Muraturi
    • Bauturi
      • De baut
      • Cafele
    • Gatind cu mama mea
    • Diete
    • Bunatate pentru sanatate
    • Musafiri
  • Calatorie si gastronomie
  • D’ale mele
    • Printre picaturi
    • Evenimente
    • Excursii de o zi
    • Casa si Gradina
    • Toalete
    • Recomand
    • Ucraina / Ukraine
    • Sa ne ajutam pe timp de pandemie
      • La cine sunam pentru ajutor
      • Cumparaturi pe internet
  • D’ale lui Costica
    • Cabinete veterinare
    • Frumusete
    • Hrana animalute
    • Animale si copii
    • Raiul animalelor
    • Costica & Co
  • Politica
  • Shop
  • Despre mine
  • Contact
Uncategorized

Paste cu sparanghel

written by Steluta Stanica Munteanu 8 July, 2016
Paste cu sparanghel

Paste cu sparanghel

Ingrediente
sparanghel
paste
parmezan
sare
piper
2 oua
usturoi

Mod de preparare:
Am separat galbenusul de albus, am curatat usturoil si am dat parmezanul prin razatoare. Am pus pastele la fiert in apa cu sare si am spalat bine sparanghelul, l-am taiat bucati si l-am pus si pe el la fiert in apa cu sare si putin ulei.

Am fiert mai intai sparanghelul. Am pus sparanghelul la calit in tigaie cu unt si usturoi. Pastele le-am pus la fiert cand am pus sparanghelul in tigaie.

Am amestecat parmezanul ras, cu galbenusurile. Am scurs pastele de apa si am turnat peste ele amestecul de parmezan cu ou. 

Am adaugat apoi sparanghelul calit si am potrivit de sare si piper.

Va doresc pofta buna!

paste cu sparanghelspaghetesparanghel
0 comment
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
Steluta Stanica Munteanu

previous post
Friptura cu legume si ananas
next post
Pui cu urechi de lemn

You may also like

Paste cu carne si sos pesto

16 March, 2016

Tort cu 3 feluri de ciocolata

26 November, 2016

Pizza facuta in casa

6 May, 2016

Smoothie de banane cu lapte de soia

15 November, 2014

Pui cu Maggi Ideea zilei – Picant

11 August, 2016

„Gătește cu mine” – o carte de povești...

3 May, 2016

Lipie mic dejun cu mix file afumat si...

22 January, 2015

Friptura cu sos de rosii si miere

17 April, 2016

Muschiulet de porc cu usturoi si carnati cabanos...

20 January, 2015

Friptura cu legume si ananas

7 July, 2016

Leave a Comment Cancel Reply

Facebook

 

aboneaza-te la noutati

Ultimele Articole

  • Supă cremă de usturoi

    15 February, 2025
  • Ardei copt cu branza de oaie veche

    7 February, 2025
  • Mănăstirea Plumbuita – București

    7 January, 2025
  • Unde mâncăm ceva bun în Ploiești

    6 January, 2025
  • Mica inimioara

    21 July, 2024

About Me

banner
Sunt o persoana complicata si simpla in acelasi timp. Cu foarte multe lucruri de facut si prea putin timp in care sa le fac, Imi plac piscile si calatoriile si il iubesc pe Mos Craciun. Pe sotul meu si mai mult. Imi place sa citesc si sa scriu. Sper ca si in zilele noastre dar si peste cateva sute sau mii de ani, cineva sa gaseasca blogul meu printre nenumaratele cai ale internetului si sa zambeasca, placandu-i ceea ce citeste. Imi pare bine de cunostinta!

Popular Posts

  • 1

    Model de plângere: Cruzime față de animale

    26 November, 2019
  • 2

    Salata de castravete amar cu mar si lamaie, ideala pentru inima si pancreas

    6 March, 2020
  • 3

    Retete cu mama mea – Ciorba de bureti

    9 May, 2013

Aboneaza-te la Noutati

Social Media

Facebook Instagram Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Pinterest
  • Tumblr
  • Youtube
  • Email
  • Bloglovin
  • Snapchat

@2016 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Back To Top