Printre Picaturi
  • Acasa
  • Bucataria mea
    • Castravete amar
    • Mancarica
      • Mic Dejun
      • Aperitive
      • Supe/ciorbe
      • Feluri de baza
      • De post
      • Dulciuri
    • Sosuri
    • Traditionale
      • Craciun
      • Paste
      • Revelion
      • Lasatul secului
      • Dulceturi
      • Muraturi
    • Bauturi
      • De baut
      • Cafele
    • Gatind cu mama mea
    • Diete
    • Bunatate pentru sanatate
    • Musafiri
  • Calatorie si gastronomie
  • D’ale mele
    • Ucraina / Ukraine
    • Printre picaturi
    • Evenimente
    • Excursii de o zi
    • Casa si Gradina
    • Poeziile mele
    • Recomand
    • Toalete
    • Sa ne ajutam pe timp de pandemie
      • La cine sunam pentru ajutor
      • Cumparaturi pe internet
  • D’ale lui Costica
    • Cabinete veterinare
    • Frumusete
    • Hrana animalute
    • Animale si copii
    • Raiul animalelor
    • Costica & Co
  • Shop
  • Despre mine
  • Contact

Printre Picaturi

  • Acasa
  • Bucataria mea
    • Castravete amar
    • Mancarica
      • Mic Dejun
      • Aperitive
      • Supe/ciorbe
      • Feluri de baza
      • De post
      • Dulciuri
    • Sosuri
    • Traditionale
      • Craciun
      • Paste
      • Revelion
      • Lasatul secului
      • Dulceturi
      • Muraturi
    • Bauturi
      • De baut
      • Cafele
    • Gatind cu mama mea
    • Diete
    • Bunatate pentru sanatate
    • Musafiri
  • Calatorie si gastronomie
  • D’ale mele
    • Ucraina / Ukraine
    • Printre picaturi
    • Evenimente
    • Excursii de o zi
    • Casa si Gradina
    • Poeziile mele
    • Recomand
    • Toalete
    • Sa ne ajutam pe timp de pandemie
      • La cine sunam pentru ajutor
      • Cumparaturi pe internet
  • D’ale lui Costica
    • Cabinete veterinare
    • Frumusete
    • Hrana animalute
    • Animale si copii
    • Raiul animalelor
    • Costica & Co
  • Shop
  • Despre mine
  • Contact
Uncategorized

Buiurdi

written by Steluta Stanica Munteanu 19 September, 2016
Buiurdi

Buiurdi

Despre Grecia si Buiurdi v-am povestit aici Grecia, mereu frumoasa. Acum sa va povestesc cum am facut eu astazi Buiurdi.

Practic, nu prea stiu exact cum am ajuns sa fac Buiurdi, am avut o zi foarte plina si daca m-as fi gandit foarte bine, nu cred ca l-as fi facut, desi nu dureaza mult. Cert este ca vroiam niste branza la cuptor si aveam niste mini strachinute cumparate de vre-o doi ani in care doream neaparat sa gatesc ceva.

Si asa am inceput.
Ingrediente
Branza feta se pune in mod normal, eu am avut, evident, telemea. Acum, na, foloseste omul ce branza predomina la el in frigider :). 
ardei gras rosu
ardei gras verde, eu am avut un singur fel: ardei gras galben
rosii
chili sau ardei iute si aveti mare grija, eu am pus doar un firisor de chili la fiecare strachinuta si a fost prea mult, a iesit f iute, poate fi dreasa cu smantana, dar a iesit foarte iute
piper proaspat rasnit
oregano
ulei de masline din belsug zice reteta
putina boia dulce
patrunjel verde optional

Mod de preparare:
Totul se taie feliute sau cubulete, la branza eu am faramitat-o. Intr-un vas termorezistent sau in maimulte, ind
ividuale, se aseaza totul in straturi: branza, rosiile, ardeiul gras, patrunjelul, boiaua, uleiul de masline, piperul proaspat macinat, oregano uscat sau proaspat, sucul de la rosii se pune si el, chili, apoi eu am mai pus un rand de branza telemea zdrobita, un rand de rosii si am presarat cascaval pe deasupra si putin parmezan, foarte putin. 

Am acoperit cu folie si am bagat la cuptor. 30 min cu folie, apoi am scos folia si am mai lasta circa 15-20 min fara folie sa se rumeneasca cascavalul de deasupra. 

Va doresc pofta buna!

branza cu rosii la cuptorbranza la cuptorbranza la cuptor cu rosiibuiurdimancare greceasca
0 comment
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
Steluta Stanica Munteanu

previous post
Grecia, mereu frumoasa
next post
Sos de ardei cu mustar si miere 2

You may also like

Pui cu legume la cuptor

11 November, 2016

Lapte batut facut in casa

7 June, 2016

Gramajoara de cartofi cu parmezan

21 August, 2016

File de salau la gratar

25 April, 2016

Amintiri din copilarie sau siropul Yo

15 April, 2016

Supa crema de ciuperci

3 August, 2016

Desert la pahar

27 February, 2017

Friptura cu sos de rosii si miere

17 April, 2016

Reinventează tradiționala pască, cu un cheesecake austriac

3 May, 2016

Ziua 33 a dietei Rina, ziua vitaminelor

6 July, 2014

Leave a Comment Cancel Reply

Facebook

 

aboneaza-te la noutati

Ultimele Articole

  • Un prosop și-o prosopiță

    1 June, 2022
  • Castravete amar – pasta

    28 April, 2022
  • Castravete amar – ceai

    28 April, 2022
  • O casuta si un om drag

    8 April, 2022
  • Starlink, internetul prin satelit al lui Elon Musk, disponibil acum și în România

    8 April, 2022
  • Comana
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Rapita #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Pe-un picior de plai, pe-o gura de rai #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Comana
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Comana #printrepicaturi

About Me

banner
Sunt o persoana complicata si simpla in acelasi timp. Cu foarte multe lucruri de facut si prea putin timp in care sa le fac, Imi plac piscile si calatoriile si il iubesc pe Mos Craciun. Pe sotul meu si mai mult. Imi place sa citesc si sa scriu. Sper ca si in zilele noastre dar si peste cateva sute sau mii de ani, cineva sa gaseasca blogul meu printre nenumaratele cai ale internetului si sa zambeasca, placandu-i ceea ce citeste. Imi pare bine de cunostinta!

Popular Posts

  • 1

    Model de plângere: Cruzime față de animale

    26 November, 2019
  • 2

    Retete cu mama mea – Ciorba de bureti

    9 May, 2013
  • 3

    Salata de castravete amar cu mar si lamaie, ideala pentru inima si pancreas

    6 March, 2020

Aboneaza-te la Noutati

Social Media

Facebook Instagram Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Pinterest
  • Tumblr
  • Youtube
  • Email
  • Bloglovin
  • Snapchat

@2016 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Back To Top