Printre Picaturi
  • Acasa
  • Bucataria mea
    • Castravete amar
    • Mancarica
      • Mic Dejun
      • Aperitive
      • Supe/ciorbe
      • Feluri de baza
      • De post
      • Dulciuri
    • Sosuri
    • Traditionale
      • Craciun
      • Paste
      • Revelion
      • Lasatul secului
      • Dulceturi
      • Muraturi
    • Bauturi
      • De baut
      • Cafele
    • Gatind cu mama mea
    • Diete
    • Bunatate pentru sanatate
    • Musafiri
  • Calatorie si gastronomie
  • D’ale mele
    • Ucraina / Ukraine
    • Printre picaturi
    • Evenimente
    • Excursii de o zi
    • Casa si Gradina
    • Poeziile mele
    • Recomand
    • Toalete
    • Sa ne ajutam pe timp de pandemie
      • La cine sunam pentru ajutor
      • Cumparaturi pe internet
  • D’ale lui Costica
    • Cabinete veterinare
    • Frumusete
    • Hrana animalute
    • Animale si copii
    • Raiul animalelor
    • Costica & Co
  • Shop
  • Despre mine
  • Contact

Printre Picaturi

  • Acasa
  • Bucataria mea
    • Castravete amar
    • Mancarica
      • Mic Dejun
      • Aperitive
      • Supe/ciorbe
      • Feluri de baza
      • De post
      • Dulciuri
    • Sosuri
    • Traditionale
      • Craciun
      • Paste
      • Revelion
      • Lasatul secului
      • Dulceturi
      • Muraturi
    • Bauturi
      • De baut
      • Cafele
    • Gatind cu mama mea
    • Diete
    • Bunatate pentru sanatate
    • Musafiri
  • Calatorie si gastronomie
  • D’ale mele
    • Ucraina / Ukraine
    • Printre picaturi
    • Evenimente
    • Excursii de o zi
    • Casa si Gradina
    • Poeziile mele
    • Recomand
    • Toalete
    • Sa ne ajutam pe timp de pandemie
      • La cine sunam pentru ajutor
      • Cumparaturi pe internet
  • D’ale lui Costica
    • Cabinete veterinare
    • Frumusete
    • Hrana animalute
    • Animale si copii
    • Raiul animalelor
    • Costica & Co
  • Shop
  • Despre mine
  • Contact
Uncategorized

Aperitiv cu rosii, branza veche si salam uscat

written by Steluta Stanica Munteanu 16 March, 2016
Aperitiv cu rosii, branza veche si salam uscat

Aperitiv cu rosii, branza veche si salam uscat

Mare inginerie nu este, daor ca imaginile va vor ajuta foarte mult la ideea de aranjament. Eu am vrut sa fac initial frigarui, doar ca mi-am dat seama prea tarziu ca nu am bete pentru frigarui, asa ca am cautat repede pe net la imagini si am gasit ideea asta:
Ingrediente:
Rosii cherry
branza veche, tare
salam uscat ( de Sibiu sau altceva, dar uscat )
patrunjel 
scobitori ( nu ingrediente ci accesorii 🙂 )
Mod de preparare:
Am taiat feliile de salam pe jumatate, dupa ce le-am scos pielitele bineinteles, am taiat rosiile pe jumatate, am spalat bine patrunjelul si l-am rupt in frunzulite mai mici, am taiat branza cubulete si am trecut la treaba.
Am luat cate o scobitoare, jumatatea de felie de salam, am adaugat jumatatea de felie de rosie, apoi frunzulita de patrunjel, apoi patratelul de branza si am inchis cu cealalta parte a jumatatii de felie de salam. 
Le-am asezat apoi pe un platou si le-am servit:

Am avut doua tipuri de salam de Sibiu, unul taiat de doamna de la raion si unul cumparat feliat. Deoarece primul nu mi-a ajuns sa umplu platoul, am apelat si la al doilea, unde am folosit felia intreaga deoarece era mai mica si mai subtire:
Au aratat la fel de bine si au fost amandoua la fel de gustoase.
Pofta buna!
aperitiv cu rosii si branzaaperitiv cu salam de sibouaperitiveaperitive pentru musafirirosii pentru aperitiv
0 comment
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
Steluta Stanica Munteanu

previous post
Jacobs te trimite din nou in vacanta, sau cum am ajuns noi in Madeira – 2
next post
Paste cu carne si sos pesto

You may also like

Taietei de casa cu tusa Victorita

15 December, 2016

Pizza facuta in casa

6 May, 2016

Smoothie de banane cu lapte de soia

15 November, 2014

Paste cu carne si sos pesto

16 March, 2016

Trandafirasi cu mere

12 March, 2017

Salata cu carne de porc si orez crocant,...

13 May, 2016

O poveste italiană de familie – gelato Siviero...

9 December, 2016

Rosiile din gradina noastra

5 July, 2016

Lapte batut facut in casa

7 June, 2016

Buiurdi

19 September, 2016

Leave a Comment Cancel Reply

Facebook

 

aboneaza-te la noutati

Ultimele Articole

  • Un prosop È™i-o prosopiță

    1 June, 2022
  • Castravete amar – pasta

    28 April, 2022
  • Castravete amar – ceai

    28 April, 2022
  • O casuta si un om drag

    8 April, 2022
  • Starlink, internetul prin satelit al lui Elon Musk, disponibil acum È™i în România

    8 April, 2022
  • Rapita #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Pe-un picior de plai, pe-o gura de rai #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Comana
  • Comana
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Comana #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi

About Me

banner
Sunt o persoana complicata si simpla in acelasi timp. Cu foarte multe lucruri de facut si prea putin timp in care sa le fac, Imi plac piscile si calatoriile si il iubesc pe Mos Craciun. Pe sotul meu si mai mult. Imi place sa citesc si sa scriu. Sper ca si in zilele noastre dar si peste cateva sute sau mii de ani, cineva sa gaseasca blogul meu printre nenumaratele cai ale internetului si sa zambeasca, placandu-i ceea ce citeste. Imi pare bine de cunostinta!

Popular Posts

  • 1

    Model de plângere: Cruzime față de animale

    26 November, 2019
  • 2

    Retete cu mama mea – Ciorba de bureti

    9 May, 2013
  • 3

    Salata de castravete amar cu mar si lamaie, ideala pentru inima si pancreas

    6 March, 2020

Aboneaza-te la Noutati

Social Media

Facebook Instagram Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Pinterest
  • Tumblr
  • Youtube
  • Email
  • Bloglovin
  • Snapchat

@2016 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Back To Top