Printre Picaturi
  • Acasa
  • Bucataria mea
    • Castravete amar
    • Mancarica
      • Mic Dejun
      • Aperitive
      • Supe/ciorbe
      • Feluri de baza
      • De post
      • Dulciuri
    • Sosuri
    • Traditionale
      • Craciun
      • Paste
      • Revelion
      • Lasatul secului
      • Dulceturi
      • Muraturi
    • Bauturi
      • De baut
      • Cafele
    • Gatind cu mama mea
    • Diete
    • Bunatate pentru sanatate
    • Musafiri
  • Calatorie si gastronomie
  • D’ale mele
    • Printre picaturi
    • Evenimente
    • Excursii de o zi
    • Casa si Gradina
    • Poeziile mele
    • Toalete
    • Recomand
    • Ucraina / Ukraine
    • Sa ne ajutam pe timp de pandemie
      • La cine sunam pentru ajutor
      • Cumparaturi pe internet
  • D’ale lui Costica
    • Cabinete veterinare
    • Frumusete
    • Hrana animalute
    • Animale si copii
    • Raiul animalelor
    • Costica & Co
  • Shop
  • Despre mine
  • Contact

Printre Picaturi

  • Acasa
  • Bucataria mea
    • Castravete amar
    • Mancarica
      • Mic Dejun
      • Aperitive
      • Supe/ciorbe
      • Feluri de baza
      • De post
      • Dulciuri
    • Sosuri
    • Traditionale
      • Craciun
      • Paste
      • Revelion
      • Lasatul secului
      • Dulceturi
      • Muraturi
    • Bauturi
      • De baut
      • Cafele
    • Gatind cu mama mea
    • Diete
    • Bunatate pentru sanatate
    • Musafiri
  • Calatorie si gastronomie
  • D’ale mele
    • Printre picaturi
    • Evenimente
    • Excursii de o zi
    • Casa si Gradina
    • Poeziile mele
    • Toalete
    • Recomand
    • Ucraina / Ukraine
    • Sa ne ajutam pe timp de pandemie
      • La cine sunam pentru ajutor
      • Cumparaturi pe internet
  • D’ale lui Costica
    • Cabinete veterinare
    • Frumusete
    • Hrana animalute
    • Animale si copii
    • Raiul animalelor
    • Costica & Co
  • Shop
  • Despre mine
  • Contact
Uncategorized

Reinventează tradiționala pască, cu un cheesecake austriac

written by Steluta Stanica Munteanu 3 May, 2016
Reinventează tradiționala pască, cu un cheesecake austriac

Reinventează tradiționala pască, cu un cheesecake austriac

În tările germane, cheesecake-ul este considerat drept un desert ce înlocuiește tradiționala pască românească. Dacă îți dorești să-i surprinzi pe cei dragi cu un desert delicios, dar care nu necesită mult timp de preparare, încearcă cheesecake-ul cu sirop YO de fructe de pădure. 

Ingrediente
Crema:                                                                       
·         250 g brânză dulce
·         250 g Ricotta
·         2 ouă
·         50 g zahar pudră
·         Sare
·         30 ml suc de lime
·         Coaja rasă de la două lămâi
·         1 linguriță făină de porumb
·         100 ml YO Sirop de fructe de padure
Baza:
·         100 g biscuți cu unt
·         30 g migdale mărunțite
·         50 g unt

Mod de preparare
Baza:
Migdalele mărunțite se coc 10 min la 180°C și apoi se lasă să se răcească.  Biscuiții cu unt se mărunțesc fin (de exemplu, într-o punga de congelator) și se adaugă untul topit și migdalele. Amestecul se pune în bolurile termorezistente și se apasă bine. Bolurile se pun în cuptorul preîncalzit la 180°C apox. 10 minute, și se coc pe șina din mijloc. Apoi se lasă să se răcească.
Crema:
Se amestecă Ricotta, zahărul pudră, brânza dulce, coaja de lămâie, siropul de fructe YO, un praf de sare, făina de porumb și sucul de lime. Se adaugă ouale amestecând ușor până amestecul devine pufos. Se pune crema în bolurile termorezistente până la 2 cm sub marginea de sus, și se coace 50 min în cuptorul preîncalzit la 130–140°C.
După răcire, se decorează cheesecake-ul cu sirop de fructe YO și câteva fructe de pădure proaspete sau congelate.

Siropurile YO sunt foarte versatile și pot fi folosite la o mulțime de preparate
Siropurile de fructe YO sunt destinate tuturor membrilor familiei, de la cei mai mici până la cei mai mari. Acestea pot fi folosite în prepararea deserturilor, băuturilor reci sau calde, cocktail-urilor alcoolice și non-alcoolice dar și pentru a da o aromă în plus limonadei sau a altor băuturi răcoritoare.

Despre siropurile de fructe YO
Anul acesta, YO, cel mai popular brand de siropuri de fructe din Austria, sărbătorește 60 de ani. YO, un brand cu tradiție, zeci de ani de experiență și un nivel ridicat de competență în producția de sirop este apreciat în egală măsură de copii și de bunici pentru  gustul unic de fructe.

De asemenea, siropul de fructe YO este foarte îndrăgit și în alte țări din Europa, precum Germania, Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria, Sovenia, Croatia, Italia, Bosnia și Herțegovina și chiar în Insulele Maldive.

În România, siropurile de fructe YO sunt distribuite de Maresi Foodbroker SRL şi se găsesc în toate marile lanțuri de magazine Auchan, Carrefour, Cora și Mega Image. Prețul recomandat pentru o sticlă de 0,7 l este de 12.99-13.59 lei. 
CheesecakeCheesecake cu sirop yocheesecake-ul cu sirop YO de fructe de pădure. cheesecake cu fructe de paduredesert cu fructe de paduredesert cu siroppascasiropul yoYo
0 comment
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
Steluta Stanica Munteanu

previous post
Inca un premiu cu Maggi
next post
„Gătește cu mine” – o carte de povești culinare semnată de Florin Dumitrescu

You may also like

Am deschis magazinul lui Mos Craciun

11 November, 2014

Saramura din file de crap cu mamaliguta

12 April, 2016

Aperitiv cu rosii, branza veche si salam uscat

16 March, 2016

La multi ani, un an nou fericit!

31 December, 2014

„Gătește cu mine” – o carte de povești...

3 May, 2016

Piri Piri pork belly by Jamie

29 March, 2016

Sos Alfredo

30 May, 2016

Salata de paste cu legume la gratar si...

4 August, 2016

Leonard Caffe – la Hanu` lui Manuc

11 November, 2016

Häagen-Dazs într-un desert minimalist semnat Adi Hădean

30 May, 2016

Leave a Comment Cancel Reply

Facebook

 

aboneaza-te la noutati

Ultimele Articole

  • Ultima seara de ajun cu tine

    25 December, 2022
  • Prietenul meu s-a intors acasa, sa moara!

    23 December, 2022
  • Bagheta franceză a fost înscrisă de UNESCO în patrimoniul imaterial al umanităţii

    1 December, 2022
  • Capsula Orion, a ajuns luni după-amiază la cea mai mare distanță de Pământ

    29 November, 2022
  • Un prosop și-o prosopiță

    1 June, 2022
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Comana
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Rapita #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Comana #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Comana
  • Pe-un picior de plai, pe-o gura de rai #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi

About Me

banner
Sunt o persoana complicata si simpla in acelasi timp. Cu foarte multe lucruri de facut si prea putin timp in care sa le fac, Imi plac piscile si calatoriile si il iubesc pe Mos Craciun. Pe sotul meu si mai mult. Imi place sa citesc si sa scriu. Sper ca si in zilele noastre dar si peste cateva sute sau mii de ani, cineva sa gaseasca blogul meu printre nenumaratele cai ale internetului si sa zambeasca, placandu-i ceea ce citeste. Imi pare bine de cunostinta!

Popular Posts

  • 1

    Model de plângere: Cruzime față de animale

    26 November, 2019
  • 2

    Salata de castravete amar cu mar si lamaie, ideala pentru inima si pancreas

    6 March, 2020
  • 3

    Retete cu mama mea – Ciorba de bureti

    9 May, 2013

Aboneaza-te la Noutati

Social Media

Facebook Instagram Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Pinterest
  • Tumblr
  • Youtube
  • Email
  • Bloglovin
  • Snapchat

@2016 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Back To Top