Printre Picaturi
  • Acasa
  • Bucataria mea
    • Castravete amar
    • Mancarica
      • Mic Dejun
      • Aperitive
      • Supe/ciorbe
      • Feluri de baza
      • De post
      • Dulciuri
    • Sosuri
    • Traditionale
      • Craciun
      • Paste
      • Revelion
      • Lasatul secului
      • Dulceturi
      • Muraturi
    • Bauturi
      • De baut
      • Cafele
    • Gatind cu mama mea
    • Diete
    • Bunatate pentru sanatate
    • Musafiri
  • Calatorie si gastronomie
  • D’ale mele
    • Printre picaturi
    • Evenimente
    • Excursii de o zi
    • Casa si Gradina
    • Toalete
    • Recomand
    • Ucraina / Ukraine
    • Sa ne ajutam pe timp de pandemie
      • La cine sunam pentru ajutor
      • Cumparaturi pe internet
  • D’ale lui Costica
    • Cabinete veterinare
    • Frumusete
    • Hrana animalute
    • Animale si copii
    • Raiul animalelor
    • Costica & Co
  • Politica
  • Shop
  • Despre mine
  • Contact

Printre Picaturi

  • Acasa
  • Bucataria mea
    • Castravete amar
    • Mancarica
      • Mic Dejun
      • Aperitive
      • Supe/ciorbe
      • Feluri de baza
      • De post
      • Dulciuri
    • Sosuri
    • Traditionale
      • Craciun
      • Paste
      • Revelion
      • Lasatul secului
      • Dulceturi
      • Muraturi
    • Bauturi
      • De baut
      • Cafele
    • Gatind cu mama mea
    • Diete
    • Bunatate pentru sanatate
    • Musafiri
  • Calatorie si gastronomie
  • D’ale mele
    • Printre picaturi
    • Evenimente
    • Excursii de o zi
    • Casa si Gradina
    • Toalete
    • Recomand
    • Ucraina / Ukraine
    • Sa ne ajutam pe timp de pandemie
      • La cine sunam pentru ajutor
      • Cumparaturi pe internet
  • D’ale lui Costica
    • Cabinete veterinare
    • Frumusete
    • Hrana animalute
    • Animale si copii
    • Raiul animalelor
    • Costica & Co
  • Politica
  • Shop
  • Despre mine
  • Contact
Alte Retete

Musaca de dovleac

written by Steluta Stanica Munteanu 1 February, 2014
Musaca de dovleac

Musaca de dovleac

Ingrediente:
1.5 kg dovleac curatat
100 g sunca presata
1 cutie de smantana ( circa 200-300 g)
1 legatura marar ( eu am avut la congelator )
200 g cascaval
sare
piper
1 lingura otet
1 lingura ulei
1 lingura pesmet
2-3 catei de usturoi ( eu am folosit circa 5-6 )

Mod de preparare:
Dovleacul curatat, il tai felii si le pui la fiert in apa in care ai adaugat putina sare si otet. Cand dovleacul s-a fiert pe jumatate, il strecori si il lasi la racit.

Amesteci smantana cu mararul tocat, usturoiul zdrobit, sare, piper si sunca tocata marunt.

 
 
 
 
 

Treci feliile de dovleac prin amestecul de smantana si le asezi in tava unsa si tapetata cu pesmet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Deasupra, razi cascaval si introduci tava in cuptorul preincalzit, pana ce cascavalul se rumeneste putin.

Pofta buna!

dovleac cu smantanadovleac la cuptormusacamusaca de dovleacmusaca din dovleac si smantana
0 comment
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
Steluta Stanica Munteanu

previous post
Kaiserschmarrn
next post
Pui cu ierburi aromate si parmezan

You may also like

Ziua 10 a dietei Rina, ziua amidonului

12 June, 2014

Cornulete cu rahat

20 June, 2013

Cartofi cu branza la cuptor

8 August, 2012

Ziua 13 a dietei Rina, ziua proteinelor

15 June, 2014

Retete cu mama mea – Drob

14 May, 2013

Foiletonul unei seri de gatit intre prieteni –...

30 April, 2013

Ziua 60 a dietei Rina, ziua amidonului

1 August, 2014

La multi ani!

15 August, 2014

Ziua 2 – Ziua amidonului sau a doua...

6 June, 2014

CAPITOLUL V – METODA – 13

16 February, 2015

Leave a Comment Cancel Reply

Facebook

 

aboneaza-te la noutati

Ultimele Articole

  • Supă cremă de usturoi

    15 February, 2025
  • Ardei copt cu branza de oaie veche

    7 February, 2025
  • Mănăstirea Plumbuita – București

    7 January, 2025
  • Unde mâncăm ceva bun în Ploiești

    6 January, 2025
  • Mica inimioara

    21 July, 2024

About Me

banner
Sunt o persoana complicata si simpla in acelasi timp. Cu foarte multe lucruri de facut si prea putin timp in care sa le fac, Imi plac piscile si calatoriile si il iubesc pe Mos Craciun. Pe sotul meu si mai mult. Imi place sa citesc si sa scriu. Sper ca si in zilele noastre dar si peste cateva sute sau mii de ani, cineva sa gaseasca blogul meu printre nenumaratele cai ale internetului si sa zambeasca, placandu-i ceea ce citeste. Imi pare bine de cunostinta!

Popular Posts

  • 1

    Model de plângere: Cruzime față de animale

    26 November, 2019
  • 2

    Salata de castravete amar cu mar si lamaie, ideala pentru inima si pancreas

    6 March, 2020
  • 3

    Retete cu mama mea – Ciorba de bureti

    9 May, 2013

Aboneaza-te la Noutati

Social Media

Facebook Instagram Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Pinterest
  • Tumblr
  • Youtube
  • Email
  • Bloglovin
  • Snapchat

@2016 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Back To Top