Printre Picaturi
  • Acasa
  • Bucataria mea
    • Castravete amar
    • Mancarica
      • Mic Dejun
      • Aperitive
      • Supe/ciorbe
      • Feluri de baza
      • De post
      • Dulciuri
    • Sosuri
    • Traditionale
      • Craciun
      • Paste
      • Revelion
      • Lasatul secului
      • Dulceturi
      • Muraturi
    • Bauturi
      • De baut
      • Cafele
    • Gatind cu mama mea
    • Diete
    • Bunatate pentru sanatate
    • Musafiri
  • Calatorie si gastronomie
  • D’ale mele
    • Printre picaturi
    • Evenimente
    • Excursii de o zi
    • Casa si Gradina
    • Poeziile mele
    • Toalete
    • Recomand
    • Ucraina / Ukraine
    • Sa ne ajutam pe timp de pandemie
      • La cine sunam pentru ajutor
      • Cumparaturi pe internet
  • D’ale lui Costica
    • Cabinete veterinare
    • Frumusete
    • Hrana animalute
    • Animale si copii
    • Raiul animalelor
    • Costica & Co
  • Shop
  • Despre mine
  • Contact

Printre Picaturi

  • Acasa
  • Bucataria mea
    • Castravete amar
    • Mancarica
      • Mic Dejun
      • Aperitive
      • Supe/ciorbe
      • Feluri de baza
      • De post
      • Dulciuri
    • Sosuri
    • Traditionale
      • Craciun
      • Paste
      • Revelion
      • Lasatul secului
      • Dulceturi
      • Muraturi
    • Bauturi
      • De baut
      • Cafele
    • Gatind cu mama mea
    • Diete
    • Bunatate pentru sanatate
    • Musafiri
  • Calatorie si gastronomie
  • D’ale mele
    • Printre picaturi
    • Evenimente
    • Excursii de o zi
    • Casa si Gradina
    • Poeziile mele
    • Toalete
    • Recomand
    • Ucraina / Ukraine
    • Sa ne ajutam pe timp de pandemie
      • La cine sunam pentru ajutor
      • Cumparaturi pe internet
  • D’ale lui Costica
    • Cabinete veterinare
    • Frumusete
    • Hrana animalute
    • Animale si copii
    • Raiul animalelor
    • Costica & Co
  • Shop
  • Despre mine
  • Contact
Alte Retete

Cursuri de gatit la Societe Gourmet – premiul meu Caroli

written by Steluta Stanica Munteanu 10 November, 2014
Cursuri de gatit la Societe Gourmet – premiul meu Caroli

Cursuri de gatit la Societe Gourmet – premiul meu Caroli

Vreau sa incep prin a spune ca sunt incantata, mi-a placut foarte mult, este o experienta pe care as vrea-o repetata cat mai des si pe care v-o recomand din tot sufletul.

Este o lume frumoasa, eleganta, vesela si in care imi doresc sa traiesc si in care sigur imi voi duce copii ca sa invete de la ei. Va recomand si voua,

Despre ce este vorba?
Pai despre unul din premiile mele de la Caroli, bineinteles 🙂

Deoarece sunt fericita castigatoare a concursului Caroli “Retete de voie buna”, pe langa salariul de blogger, am primit ca si premiu si un curs profesional de gatit . Mi-am ales cursul de gatit specialitati euro-asiatice – “Eurasia”, desfasurat duminica, 9 noiembrie 2014. Cursurile sunt organizate de Societe Gourmet si ne-a predat chef Daniel Wendorf.
Am fost la aceste cursuri cu sotul meu in calitate de insotitor. El a facut poze, iar eu, alaturi de ceilalti cursanti, am invatat sa gatesc si am mancat ce am gatit, impreuna.
Am gatit rata afumata pe loc jn dashi cu bere bruna | Carnati de Curcan cu Curry si Spring Rolls | Inghetata de Ceai Verde si Baumkuchen cu Fructul Pasiunii.
Bauturile asociate au fost: sampanie pentru rata si vin rosu la carnatii de curcan. Apa plata si minerala, cafea.

Ce pot sa va spun, este ca a fost una din cele mai frumoase experiente din viata mea. Un mediu profesionist, spatiu amenajat cu mult gust si rafinament, o echipa minunata, un profesor deosebit, o parte a vieti foarte frumoasa la care am putut lua parte si pentru care multumesc foarte mult Carolisi Societe Gourmet.
Daca vreti sa luati cursuri de gatit, sau sa faceti cadou altcuiva aceste cursuri, va recomand fara nici o ezitare, ba chiar cu un mare entuziasm, sa ii contactati pe cei de la Societe Gourmet. Este unul din putinele lucruri in viata care merita sa fie facute, iar cei de la Societe Gourmet fac sa merite fiecare efort.
Consumati si participati la concursurile Caroli, cine stie, poate castigati si voi un asa premiu frumos.
Va doresc multa bafta! 
chef Daniel Wendorfcurs de gatitcursuri de gatit profesionistepremiu carolipremiu caroli un curs de gatit la societe gourmetretete de voie buna de la Carolisociete gourmet
0 comment
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
Steluta Stanica Munteanu

previous post
Prima saptamana impreuna cu Caroli – Cartofi copti, umpluti cu costita afumata Caroli
next post
Am deschis magazinul lui Mos Craciun

You may also like

Buchetele cu magiun

17 September, 2014

Gulas de vita

21 August, 2012

Ziua 35 dietei Rina, ziua amidonului

8 July, 2014

Vinete cu carne la gratar

2 June, 2015

Saptamana 12 – penultima saptamana cu Caroli

29 January, 2015

Ziua 38 a dietei Rina, ziua proteinelor

11 July, 2014

Prajitura cu visine

15 November, 2013

ANEXA Nr. 2 CLASIFICAREA ALIMENTELOR PERMISE FAZA II...

3 March, 2015

Va asteptam la targul de carte de la...

31 October, 2013

Musaca de dovleac

1 February, 2014

Leave a Comment Cancel Reply

Facebook

 

aboneaza-te la noutati

Ultimele Articole

  • Ultima seara de ajun cu tine

    25 December, 2022
  • Prietenul meu s-a intors acasa, sa moara!

    23 December, 2022
  • Bagheta franceză a fost înscrisă de UNESCO în patrimoniul imaterial al umanităţii

    1 December, 2022
  • Capsula Orion, a ajuns luni după-amiază la cea mai mare distanță de Pământ

    29 November, 2022
  • Un prosop și-o prosopiță

    1 June, 2022
  • Comana
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Comana
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Rapita #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Comana #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Pe-un picior de plai, pe-o gura de rai #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi

About Me

banner
Sunt o persoana complicata si simpla in acelasi timp. Cu foarte multe lucruri de facut si prea putin timp in care sa le fac, Imi plac piscile si calatoriile si il iubesc pe Mos Craciun. Pe sotul meu si mai mult. Imi place sa citesc si sa scriu. Sper ca si in zilele noastre dar si peste cateva sute sau mii de ani, cineva sa gaseasca blogul meu printre nenumaratele cai ale internetului si sa zambeasca, placandu-i ceea ce citeste. Imi pare bine de cunostinta!

Popular Posts

  • 1

    Model de plângere: Cruzime față de animale

    26 November, 2019
  • 2

    Salata de castravete amar cu mar si lamaie, ideala pentru inima si pancreas

    6 March, 2020
  • 3

    Retete cu mama mea – Ciorba de bureti

    9 May, 2013

Aboneaza-te la Noutati

Social Media

Facebook Instagram Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Pinterest
  • Tumblr
  • Youtube
  • Email
  • Bloglovin
  • Snapchat

@2016 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Back To Top