Printre Picaturi
  • Acasa
  • Bucataria mea
    • Castravete amar
    • Mancarica
      • Mic Dejun
      • Aperitive
      • Supe/ciorbe
      • Feluri de baza
      • De post
      • Dulciuri
    • Sosuri
    • Traditionale
      • Craciun
      • Paste
      • Revelion
      • Lasatul secului
      • Dulceturi
      • Muraturi
    • Bauturi
      • De baut
      • Cafele
    • Gatind cu mama mea
    • Diete
    • Bunatate pentru sanatate
    • Musafiri
  • Calatorie si gastronomie
  • D’ale mele
    • Ucraina / Ukraine
    • Printre picaturi
    • Evenimente
    • Excursii de o zi
    • Casa si Gradina
    • Poeziile mele
    • Recomand
    • Toalete
    • Sa ne ajutam pe timp de pandemie
      • La cine sunam pentru ajutor
      • Cumparaturi pe internet
  • D’ale lui Costica
    • Cabinete veterinare
    • Frumusete
    • Hrana animalute
    • Animale si copii
    • Raiul animalelor
    • Costica & Co
  • Shop
  • Despre mine
  • Contact

Printre Picaturi

  • Acasa
  • Bucataria mea
    • Castravete amar
    • Mancarica
      • Mic Dejun
      • Aperitive
      • Supe/ciorbe
      • Feluri de baza
      • De post
      • Dulciuri
    • Sosuri
    • Traditionale
      • Craciun
      • Paste
      • Revelion
      • Lasatul secului
      • Dulceturi
      • Muraturi
    • Bauturi
      • De baut
      • Cafele
    • Gatind cu mama mea
    • Diete
    • Bunatate pentru sanatate
    • Musafiri
  • Calatorie si gastronomie
  • D’ale mele
    • Ucraina / Ukraine
    • Printre picaturi
    • Evenimente
    • Excursii de o zi
    • Casa si Gradina
    • Poeziile mele
    • Recomand
    • Toalete
    • Sa ne ajutam pe timp de pandemie
      • La cine sunam pentru ajutor
      • Cumparaturi pe internet
  • D’ale lui Costica
    • Cabinete veterinare
    • Frumusete
    • Hrana animalute
    • Animale si copii
    • Raiul animalelor
    • Costica & Co
  • Shop
  • Despre mine
  • Contact
Alte Retete

Cursuri de gatit la Societe Gourmet – premiul meu Caroli

written by Steluta Stanica Munteanu 10 November, 2014
Cursuri de gatit la Societe Gourmet – premiul meu Caroli

Cursuri de gatit la Societe Gourmet – premiul meu Caroli

Vreau sa incep prin a spune ca sunt incantata, mi-a placut foarte mult, este o experienta pe care as vrea-o repetata cat mai des si pe care v-o recomand din tot sufletul.

Este o lume frumoasa, eleganta, vesela si in care imi doresc sa traiesc si in care sigur imi voi duce copii ca sa invete de la ei. Va recomand si voua,

Despre ce este vorba?
Pai despre unul din premiile mele de la Caroli, bineinteles 🙂

Deoarece sunt fericita castigatoare a concursului Caroli “Retete de voie buna”, pe langa salariul de blogger, am primit ca si premiu si un curs profesional de gatit . Mi-am ales cursul de gatit specialitati euro-asiatice – “Eurasia”, desfasurat duminica, 9 noiembrie 2014. Cursurile sunt organizate de Societe Gourmet si ne-a predat chef Daniel Wendorf.
Am fost la aceste cursuri cu sotul meu in calitate de insotitor. El a facut poze, iar eu, alaturi de ceilalti cursanti, am invatat sa gatesc si am mancat ce am gatit, impreuna.
Am gatit rata afumata pe loc jn dashi cu bere bruna | Carnati de Curcan cu Curry si Spring Rolls | Inghetata de Ceai Verde si Baumkuchen cu Fructul Pasiunii.
Bauturile asociate au fost: sampanie pentru rata si vin rosu la carnatii de curcan. Apa plata si minerala, cafea.

Ce pot sa va spun, este ca a fost una din cele mai frumoase experiente din viata mea. Un mediu profesionist, spatiu amenajat cu mult gust si rafinament, o echipa minunata, un profesor deosebit, o parte a vieti foarte frumoasa la care am putut lua parte si pentru care multumesc foarte mult Carolisi Societe Gourmet.
Daca vreti sa luati cursuri de gatit, sau sa faceti cadou altcuiva aceste cursuri, va recomand fara nici o ezitare, ba chiar cu un mare entuziasm, sa ii contactati pe cei de la Societe Gourmet. Este unul din putinele lucruri in viata care merita sa fie facute, iar cei de la Societe Gourmet fac sa merite fiecare efort.
Consumati si participati la concursurile Caroli, cine stie, poate castigati si voi un asa premiu frumos.
Va doresc multa bafta! 
chef Daniel Wendorfcurs de gatitcursuri de gatit profesionistepremiu carolipremiu caroli un curs de gatit la societe gourmetretete de voie buna de la Carolisociete gourmet
0 comment
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
Steluta Stanica Munteanu

previous post
Prima saptamana impreuna cu Caroli – Cartofi copti, umpluti cu costita afumata Caroli
next post
Am deschis magazinul lui Mos Craciun

You may also like

Ziua 18 a dietei Rina, ziua amidonului

20 June, 2014

Prima sambata dupa dieta Rina, mancam dupa stilul...

9 August, 2014

Lekah

14 August, 2012

Orez cu pui si ananas

7 June, 2014

Martisoare Cat-made, lucrate de mana

19 February, 2020

CAPITOLUL V – METODA – 13

16 February, 2015

Ziua 53 a dietei Rina, ziua vitaminelor

28 July, 2014

Dovlecei umpluti cu smantana si costita afumata extra,...

20 January, 2015

Cum se face varza murata

2 November, 2014

Ziua 62 a dietei Rina, ziua de vitamine,...

3 August, 2014

Leave a Comment Cancel Reply

Facebook

 

aboneaza-te la noutati

Ultimele Articole

  • Castravete amar – pasta

    28 April, 2022
  • Castravete amar – ceai

    28 April, 2022
  • O casuta si un om drag

    8 April, 2022
  • Starlink, internetul prin satelit al lui Elon Musk, disponibil acum și în România

    8 April, 2022
  • Jerry

    8 April, 2022
  • Rapita #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Comana #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Comana
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Pe-un picior de plai, pe-o gura de rai #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Comana
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi

About Me

banner
Sunt o persoana complicata si simpla in acelasi timp. Cu foarte multe lucruri de facut si prea putin timp in care sa le fac, Imi plac piscile si calatoriile si il iubesc pe Mos Craciun. Pe sotul meu si mai mult. Imi place sa citesc si sa scriu. Sper ca si in zilele noastre dar si peste cateva sute sau mii de ani, cineva sa gaseasca blogul meu printre nenumaratele cai ale internetului si sa zambeasca, placandu-i ceea ce citeste. Imi pare bine de cunostinta!

Popular Posts

  • 1

    Model de plângere: Cruzime față de animale

    26 November, 2019
  • 2

    Retete cu mama mea – Ciorba de bureti

    9 May, 2013
  • 3

    Cabinete veterinare – Center of hope

    13 October, 2018

Aboneaza-te la Noutati

Social Media

Facebook Instagram Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Pinterest
  • Tumblr
  • Youtube
  • Email
  • Bloglovin
  • Snapchat

@2016 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Back To Top