Printre Picaturi
  • Acasa
  • Bucataria mea
    • Castravete amar
    • Mancarica
      • Mic Dejun
      • Aperitive
      • Supe/ciorbe
      • Feluri de baza
      • De post
      • Dulciuri
    • Sosuri
    • Traditionale
      • Craciun
      • Paste
      • Revelion
      • Lasatul secului
      • Dulceturi
      • Muraturi
    • Bauturi
      • De baut
      • Cafele
    • Gatind cu mama mea
    • Diete
    • Bunatate pentru sanatate
    • Musafiri
  • Calatorie si gastronomie
  • D’ale mele
    • Printre picaturi
    • Evenimente
    • Excursii de o zi
    • Casa si Gradina
    • Toalete
    • Recomand
    • Ucraina / Ukraine
    • Sa ne ajutam pe timp de pandemie
      • La cine sunam pentru ajutor
      • Cumparaturi pe internet
  • D’ale lui Costica
    • Cabinete veterinare
    • Frumusete
    • Hrana animalute
    • Animale si copii
    • Raiul animalelor
    • Costica & Co
  • Politica
  • Shop
  • Despre mine
  • Contact

Printre Picaturi

  • Acasa
  • Bucataria mea
    • Castravete amar
    • Mancarica
      • Mic Dejun
      • Aperitive
      • Supe/ciorbe
      • Feluri de baza
      • De post
      • Dulciuri
    • Sosuri
    • Traditionale
      • Craciun
      • Paste
      • Revelion
      • Lasatul secului
      • Dulceturi
      • Muraturi
    • Bauturi
      • De baut
      • Cafele
    • Gatind cu mama mea
    • Diete
    • Bunatate pentru sanatate
    • Musafiri
  • Calatorie si gastronomie
  • D’ale mele
    • Printre picaturi
    • Evenimente
    • Excursii de o zi
    • Casa si Gradina
    • Toalete
    • Recomand
    • Ucraina / Ukraine
    • Sa ne ajutam pe timp de pandemie
      • La cine sunam pentru ajutor
      • Cumparaturi pe internet
  • D’ale lui Costica
    • Cabinete veterinare
    • Frumusete
    • Hrana animalute
    • Animale si copii
    • Raiul animalelor
    • Costica & Co
  • Politica
  • Shop
  • Despre mine
  • Contact
Uncategorized

Häagen-Dazs într-un desert minimalist semnat Adi Hădean

written by Steluta Stanica Munteanu 30 May, 2016
Häagen-Dazs într-un desert minimalist semnat Adi Hădean

Culoare și gust desăvârșit cu Häagen-Dazs într-un desert minimalist semnat Adi Hădean


Până de curând, românii considerau înghețata ca fiind mai degrabă o modalitate de a se răcori în zilele toride de vară, și nu ca pe un desert sofisticat ce poate concura cu succes alături de preparatele dulci ale restaurantelor de lux. Häagen-Dazs este o înghețată premium ce poate fi considerată mai degrabă ca fiind un desert sofisticat, decât o simplă înghețată.


Minimalism, savoare și culoare, într-un plating semnat de chef Adi Hădean
În ultimii ani, arta culinară a început să exploreze tot mai multe segmente, iar înghețata nu putea sa lipsească. Măiestria unui chef stă în modul în care asociază ingredientele, cu scopul de a le pune în valoare, pentru ca rezultatul să fie unul cu gust, atât la exterior, cât și la interior.
În cadrul unui eveniment dedicat comunității feminine din online, Digital Divas 2016, chef Adi Hădean le-a pregătit celor prezenți un plating minimalist, în care înghețata Häagen-Dazs a fost în centrul atenției.
“Câțiva picuri de fructe, niște petale de flori, condimente alese cu inima. Nimic mai mult. Nu-i atât de complicat să scoți în evidență o înghețată care e deja foarte bună. Un joc de culori și texturi care pe unii i-a surprins, pe alții i-a fascinat, dar nu le-a dezamăgit papilele gustative. Cred că am reușit să stârnesc creativitatea celor prezenți și să-i provoc să experimenteze cu înghețata Häagen-Dazs.”, a explicat chef Adi Hădean.


După 55 de ani, Häagen-Dazs – more than ice cream
Totul a început în anul 1961, când Ruben Mattus a decis să reunească cele mai fine ingrediente într-un produs special, înghețata Häagen-Dazs. La inceput au fost doar trei arome: vanilie, ciocolată și cafea. Mai târziu, Mattus a petrecut cu pasiune, nu mai puțin de 6 ani, căutând cele mai dulci și aromate căpșuni, care să se ridice la standardul impecabil de calitate al înghețatei sale.
Astăzi, Häagen-Dazs vine cu arome care satisfac chiar și cele mai pretențioase gusturi, în nenumărate combinații: de la Haagen Dazs Vanilla sau Belgian Chocolate, la Häagen-Dazs Dulce de Leche, Häagen-Dazs Salted Caramel sau Häagen-Dazs Walnuts&Honey. Și nici fructele nu puteau să lipsească, alături de clasicele Häagen-Dazs Strawberry&Cream sau Häagen-Dazs Summer Berries&Cream, există arome exotice ca Häagen-Dazs Mango&Raspberry, dar și Sorbeturi Häagen-Dazs Lemon, Mango sau Zmeură.
Așa cum obișnuiește să spună, Häagen-Dazs este mai mult decât o înghețată. Iar asocierea cu alte câteva ingrediente simple poate transforma Häagen-Dazs într-un desert rafinat, gata să satisfacă toate simțurile.  


Beneficiile consumului de înghețată
Unul dintre cele mai populare deserturi din lume și deliciul perfect, înghețata creează cu adevărat plăcere celor care o  îndrăgesc, indiferent de vârstă. Studiile au arătat că înghețata ne face mai fericiți; și asta pentru că, o dată cu consumul de înghețată, este activată o parte din zona frontală a creierului, asociată cu fericirea. Atfel, consumul zilnic de înghețată impiedică instalarea depresiei și îi face pe oameni mai fericiți și cu o stare de spirit mult mai optimistă.


Despre Häagen-Dazs:
Häagen-Dazs este un brand american de înghețată premium fondat în anul 1961, iar în prezent consumat în peste 50 de țări de pe glob. Disponibil în lanturi de retail, hoteluri premium și în peste 900 de locații Häagen-Dazs din întreaga lume, acesta oferă o experiență luxuriantă a înghețatei din ingrediente naturale, atent selecționate.

Brandul Häagen-Dazs este distribuit în Romania de compania Maresi Foodbroker către principalele lanțuri de magazine din țară: Carrefour, Auchan, Billa, Mega Image, Kaufland, Cora, Metro, Selgros, la prețul recomandat de 34.90 de lei/cutia de 500ml.
adi hadeanadi hadean la digital divaschefchef adi hadeandesert inghetatadigital divashaggen- Dazsinghetatainghetata Haagen - Dazs
0 comment
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
Steluta Stanica Munteanu

previous post
Paste cu sos Alfredo
next post
Piept de pui cu broccoli si sos Alfredo

You may also like

Lapte batut facut in casa

7 June, 2016

Pui cu urechi de lemn

11 July, 2016

Smoothie de banane cu lapte de soia

15 November, 2014

Ciuperci la gratar

17 April, 2016

Gatind cu mama mea – Chec

31 August, 2016

Gramajoara de cartofi cu parmezan

21 August, 2016

Cartea mea cu autograf de la Chef Florin...

6 May, 2016

Mic dejun

10 May, 2016

Trandafirasi cu mere

12 March, 2017

Supica cu fidea de la Maggi

3 December, 2016

Leave a Comment Cancel Reply

Facebook

 

aboneaza-te la noutati

Ultimele Articole

  • Supă cremă de usturoi

    15 February, 2025
  • Ardei copt cu branza de oaie veche

    7 February, 2025
  • Mănăstirea Plumbuita – București

    7 January, 2025
  • Unde mâncăm ceva bun în Ploiești

    6 January, 2025
  • Mica inimioara

    21 July, 2024

About Me

banner
Sunt o persoana complicata si simpla in acelasi timp. Cu foarte multe lucruri de facut si prea putin timp in care sa le fac, Imi plac piscile si calatoriile si il iubesc pe Mos Craciun. Pe sotul meu si mai mult. Imi place sa citesc si sa scriu. Sper ca si in zilele noastre dar si peste cateva sute sau mii de ani, cineva sa gaseasca blogul meu printre nenumaratele cai ale internetului si sa zambeasca, placandu-i ceea ce citeste. Imi pare bine de cunostinta!

Popular Posts

  • 1

    Model de plângere: Cruzime față de animale

    26 November, 2019
  • 2

    Salata de castravete amar cu mar si lamaie, ideala pentru inima si pancreas

    6 March, 2020
  • 3

    Retete cu mama mea – Ciorba de bureti

    9 May, 2013

Aboneaza-te la Noutati

Social Media

Facebook Instagram Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Pinterest
  • Tumblr
  • Youtube
  • Email
  • Bloglovin
  • Snapchat

@2016 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Back To Top