Printre Picaturi
  • Acasa
  • Bucataria mea
    • Castravete amar
    • Mancarica
      • Mic Dejun
      • Aperitive
      • Supe/ciorbe
      • Feluri de baza
      • De post
      • Dulciuri
    • Sosuri
    • Traditionale
      • Craciun
      • Paste
      • Revelion
      • Lasatul secului
      • Dulceturi
      • Muraturi
    • Bauturi
      • De baut
      • Cafele
    • Gatind cu mama mea
    • Diete
    • Bunatate pentru sanatate
    • Musafiri
  • Calatorie si gastronomie
  • D’ale mele
    • Printre picaturi
    • Evenimente
    • Excursii de o zi
    • Casa si Gradina
    • Poeziile mele
    • Toalete
    • Recomand
    • Ucraina / Ukraine
    • Sa ne ajutam pe timp de pandemie
      • La cine sunam pentru ajutor
      • Cumparaturi pe internet
  • D’ale lui Costica
    • Cabinete veterinare
    • Frumusete
    • Hrana animalute
    • Animale si copii
    • Raiul animalelor
    • Costica & Co
  • Shop
  • Despre mine
  • Contact

Printre Picaturi

  • Acasa
  • Bucataria mea
    • Castravete amar
    • Mancarica
      • Mic Dejun
      • Aperitive
      • Supe/ciorbe
      • Feluri de baza
      • De post
      • Dulciuri
    • Sosuri
    • Traditionale
      • Craciun
      • Paste
      • Revelion
      • Lasatul secului
      • Dulceturi
      • Muraturi
    • Bauturi
      • De baut
      • Cafele
    • Gatind cu mama mea
    • Diete
    • Bunatate pentru sanatate
    • Musafiri
  • Calatorie si gastronomie
  • D’ale mele
    • Printre picaturi
    • Evenimente
    • Excursii de o zi
    • Casa si Gradina
    • Poeziile mele
    • Toalete
    • Recomand
    • Ucraina / Ukraine
    • Sa ne ajutam pe timp de pandemie
      • La cine sunam pentru ajutor
      • Cumparaturi pe internet
  • D’ale lui Costica
    • Cabinete veterinare
    • Frumusete
    • Hrana animalute
    • Animale si copii
    • Raiul animalelor
    • Costica & Co
  • Shop
  • Despre mine
  • Contact
Alte Retete

Preparat inventat de mine in mers, cu costita afumata extra si carnati cabanos de la Caroli

written by Steluta Stanica Munteanu 26 January, 2015
Preparat inventat de mine in mers, cu costita afumata extra si carnati cabanos de la Caroli

Preparat inventat de mine in mers, cu costita afumata extra si carnati cabanos de la Caroli


Am inceput anul tot in criza de inspiratie si fara sa imi dau seama, a sosit si saptamana cu numarul 9 la gatit, am gatit din nou, un preparat inventat de mine in mers. M-am gandit sa incerc oala de lut primita cadou de la prietenele mele inca de anul trecut, cu costita afumata extra si carnati cabanos de la Caroli, in Bucataria Mea, la cuptor, in oala de lut.
Am amestecat totul dupa cum va povestesc mai jos si a iesit o minunatie: 
Ingrediente
costita afuma
 ta extra de la Caroli
carnati cabanos de la Caroli
branza telemea veche
3 cepe medii
3-4 cartofi medii
1 ardei gras verde
2 morcovi
Jumatate de zucchini
Rosii cherry 5-6 buc
O capatana de usturoi
Un strop de sare
Ulei
Unt
1 pahar de vin


Mod de preparare:
Am taiat feliute legumele. Am taiat felii subtiri si costita afumata extra de la Caroli si carnatii cabanos de la Caroli si i-am calit in putin unt.


In oala mea de lut, am pus putin ulei de masline si am avut grija sa fie unsa pe tot interiorul cu ulei, am pus si niste unt, apoi am pus pe fund ceapa taiata rondele, apoi usturoiul, morcovul, cartofii, carnatii cabanos de la Caroli caliti, branza telemea am faramat-o deasupa acestui amestec,
apoi am pus rosiile cherry, costita afumata extra de la Caroli calita, putin ardei gras, zucchini si am acoperit cu cateva feliute pastrate separat si calite, de costita afumata extra de la Caroli.

Am turnat vin circa un pahar de Tamaioasa Romaneasca si putina apa. 
Am acoperit oala cu capacul si am bagat-o la cuptor circa o ora. Am scos capacul si am mai lasat-o la cuptor pentru  circa 10 min fara capac.


Am servit cu muraturi, alaturi bineinteles de Tamaioasa. Au iesit delicioase.
Va doresc pofta buna!
concurs carolicostita afumata caroligatit in oala cu lutoala cu lut
0 comment
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
Steluta Stanica Munteanu

previous post
Preparat inventat de mine in mers – Tarta cu carnati de bere Caroli
next post
Pui cu legume si costita afumata extra de la Caroli

You may also like

Penne Arrabbiata cu Maggi

28 June, 2015

Frittata & Tortilla

28 January, 2013

Aperitiv – rosii umplute cu orez

17 October, 2013

Ziua 2 – Ziua amidonului sau a doua...

6 June, 2014

Aperitive – branzeturi

17 October, 2013

Cheesecake

27 January, 2014

Tarta intoarsa cu capsuni

21 June, 2014

Ma hranesc – Cuvant inainte

29 January, 2015

Gatind cu mama mea – suc de rosii

22 July, 2015

Ziua 59 a dietei Rina, ziua de proteine

1 August, 2014

Leave a Comment Cancel Reply

Facebook

 

aboneaza-te la noutati

Ultimele Articole

  • Ultima seara de ajun cu tine

    25 December, 2022
  • Prietenul meu s-a intors acasa, sa moara!

    23 December, 2022
  • Bagheta franceză a fost înscrisă de UNESCO în patrimoniul imaterial al umanităţii

    1 December, 2022
  • Capsula Orion, a ajuns luni după-amiază la cea mai mare distanță de Pământ

    29 November, 2022
  • Un prosop și-o prosopiță

    1 June, 2022
  • Rapita #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Pe-un picior de plai, pe-o gura de rai #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Comana #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Comana
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Comana

About Me

banner
Sunt o persoana complicata si simpla in acelasi timp. Cu foarte multe lucruri de facut si prea putin timp in care sa le fac, Imi plac piscile si calatoriile si il iubesc pe Mos Craciun. Pe sotul meu si mai mult. Imi place sa citesc si sa scriu. Sper ca si in zilele noastre dar si peste cateva sute sau mii de ani, cineva sa gaseasca blogul meu printre nenumaratele cai ale internetului si sa zambeasca, placandu-i ceea ce citeste. Imi pare bine de cunostinta!

Popular Posts

  • 1

    Model de plângere: Cruzime față de animale

    26 November, 2019
  • 2

    Salata de castravete amar cu mar si lamaie, ideala pentru inima si pancreas

    6 March, 2020
  • 3

    Retete cu mama mea – Ciorba de bureti

    9 May, 2013

Aboneaza-te la Noutati

Social Media

Facebook Instagram Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Pinterest
  • Tumblr
  • Youtube
  • Email
  • Bloglovin
  • Snapchat

@2016 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Back To Top