Printre Picaturi
  • Acasa
  • Bucataria mea
    • Castravete amar
    • Mancarica
      • Mic Dejun
      • Aperitive
      • Supe/ciorbe
      • Feluri de baza
      • De post
      • Dulciuri
    • Sosuri
    • Traditionale
      • Craciun
      • Paste
      • Revelion
      • Lasatul secului
      • Dulceturi
      • Muraturi
    • Bauturi
      • De baut
      • Cafele
    • Gatind cu mama mea
    • Diete
    • Bunatate pentru sanatate
    • Musafiri
  • Calatorie si gastronomie
  • D’ale mele
    • Printre picaturi
    • Evenimente
    • Excursii de o zi
    • Casa si Gradina
    • Poeziile mele
    • Toalete
    • Recomand
    • Ucraina / Ukraine
    • Sa ne ajutam pe timp de pandemie
      • La cine sunam pentru ajutor
      • Cumparaturi pe internet
  • D’ale lui Costica
    • Cabinete veterinare
    • Frumusete
    • Hrana animalute
    • Animale si copii
    • Raiul animalelor
    • Costica & Co
  • Shop
  • Despre mine
  • Contact

Printre Picaturi

  • Acasa
  • Bucataria mea
    • Castravete amar
    • Mancarica
      • Mic Dejun
      • Aperitive
      • Supe/ciorbe
      • Feluri de baza
      • De post
      • Dulciuri
    • Sosuri
    • Traditionale
      • Craciun
      • Paste
      • Revelion
      • Lasatul secului
      • Dulceturi
      • Muraturi
    • Bauturi
      • De baut
      • Cafele
    • Gatind cu mama mea
    • Diete
    • Bunatate pentru sanatate
    • Musafiri
  • Calatorie si gastronomie
  • D’ale mele
    • Printre picaturi
    • Evenimente
    • Excursii de o zi
    • Casa si Gradina
    • Poeziile mele
    • Toalete
    • Recomand
    • Ucraina / Ukraine
    • Sa ne ajutam pe timp de pandemie
      • La cine sunam pentru ajutor
      • Cumparaturi pe internet
  • D’ale lui Costica
    • Cabinete veterinare
    • Frumusete
    • Hrana animalute
    • Animale si copii
    • Raiul animalelor
    • Costica & Co
  • Shop
  • Despre mine
  • Contact
Alte Retete

Preparat inventat de mine in mers, cu costita afumata extra si carnati cabanos de la Caroli

written by Steluta Stanica Munteanu 26 January, 2015
Preparat inventat de mine in mers, cu costita afumata extra si carnati cabanos de la Caroli

Preparat inventat de mine in mers, cu costita afumata extra si carnati cabanos de la Caroli


Am inceput anul tot in criza de inspiratie si fara sa imi dau seama, a sosit si saptamana cu numarul 9 la gatit, am gatit din nou, un preparat inventat de mine in mers. M-am gandit sa incerc oala de lut primita cadou de la prietenele mele inca de anul trecut, cu costita afumata extra si carnati cabanos de la Caroli, in Bucataria Mea, la cuptor, in oala de lut.
Am amestecat totul dupa cum va povestesc mai jos si a iesit o minunatie: 
Ingrediente
costita afuma
 ta extra de la Caroli
carnati cabanos de la Caroli
branza telemea veche
3 cepe medii
3-4 cartofi medii
1 ardei gras verde
2 morcovi
Jumatate de zucchini
Rosii cherry 5-6 buc
O capatana de usturoi
Un strop de sare
Ulei
Unt
1 pahar de vin


Mod de preparare:
Am taiat feliute legumele. Am taiat felii subtiri si costita afumata extra de la Caroli si carnatii cabanos de la Caroli si i-am calit in putin unt.


In oala mea de lut, am pus putin ulei de masline si am avut grija sa fie unsa pe tot interiorul cu ulei, am pus si niste unt, apoi am pus pe fund ceapa taiata rondele, apoi usturoiul, morcovul, cartofii, carnatii cabanos de la Caroli caliti, branza telemea am faramat-o deasupa acestui amestec,
apoi am pus rosiile cherry, costita afumata extra de la Caroli calita, putin ardei gras, zucchini si am acoperit cu cateva feliute pastrate separat si calite, de costita afumata extra de la Caroli.

Am turnat vin circa un pahar de Tamaioasa Romaneasca si putina apa. 
Am acoperit oala cu capacul si am bagat-o la cuptor circa o ora. Am scos capacul si am mai lasat-o la cuptor pentru  circa 10 min fara capac.


Am servit cu muraturi, alaturi bineinteles de Tamaioasa. Au iesit delicioase.
Va doresc pofta buna!
concurs carolicostita afumata caroligatit in oala cu lutoala cu lut
0 comment
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
Steluta Stanica Munteanu

previous post
Preparat inventat de mine in mers – Tarta cu carnati de bere Caroli
next post
Pui cu legume si costita afumata extra de la Caroli

You may also like

Suc natural de sfecla rosie

9 March, 2015

Dieta Rina, dieta de 90 zile

6 June, 2014

Ziua 52 a dietei Rina, ziua carbohidratilor

28 July, 2014

Paste cu spanac si usturoi

21 August, 2018

Carne de vita pusa la marinat

29 January, 2015

Pui cu legume si costita afumata extra de...

28 January, 2015

Friptura la cuptor cu vin si smantana

12 August, 2012

Ziua 38 a dietei Rina, ziua proteinelor

11 July, 2014

Ziua 51 a dietei Rina, ziua amidonului

23 July, 2014

Penne Arrabbiata cu Maggi

28 June, 2015

Leave a Comment Cancel Reply

Facebook

 

aboneaza-te la noutati

Ultimele Articole

  • „Si-a trait traiul, si-a mancat malaiul”

    9 September, 2023
  • De ce nu reacționăm?

    7 July, 2023
  • Nu o sa uit niciodata

    2 June, 2023
  • Ce poveste ai scrie

    22 April, 2023
  • Gatind cu mama mea – Drob

    14 April, 2023
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Rapita #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Comana
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Comana
  • Pe-un picior de plai, pe-o gura de rai #printrepicaturi
  • Comana #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi

About Me

banner
Sunt o persoana complicata si simpla in acelasi timp. Cu foarte multe lucruri de facut si prea putin timp in care sa le fac, Imi plac piscile si calatoriile si il iubesc pe Mos Craciun. Pe sotul meu si mai mult. Imi place sa citesc si sa scriu. Sper ca si in zilele noastre dar si peste cateva sute sau mii de ani, cineva sa gaseasca blogul meu printre nenumaratele cai ale internetului si sa zambeasca, placandu-i ceea ce citeste. Imi pare bine de cunostinta!

Popular Posts

  • 1

    Model de plângere: Cruzime față de animale

    26 November, 2019
  • 2

    Salata de castravete amar cu mar si lamaie, ideala pentru inima si pancreas

    6 March, 2020
  • 3

    Retete cu mama mea – Ciorba de bureti

    9 May, 2013

Aboneaza-te la Noutati

Social Media

Facebook Instagram Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Pinterest
  • Tumblr
  • Youtube
  • Email
  • Bloglovin
  • Snapchat

@2016 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Back To Top