Printre Picaturi
  • Acasa
  • Bucataria mea
    • Castravete amar
    • Mancarica
      • Mic Dejun
      • Aperitive
      • Supe/ciorbe
      • Feluri de baza
      • De post
      • Dulciuri
    • Sosuri
    • Traditionale
      • Craciun
      • Paste
      • Revelion
      • Lasatul secului
      • Dulceturi
      • Muraturi
    • Bauturi
      • De baut
      • Cafele
    • Gatind cu mama mea
    • Diete
    • Bunatate pentru sanatate
    • Musafiri
  • Calatorie si gastronomie
  • D’ale mele
    • Ucraina / Ukraine
    • Printre picaturi
    • Evenimente
    • Excursii de o zi
    • Casa si Gradina
    • Poeziile mele
    • Recomand
    • Toalete
    • Sa ne ajutam pe timp de pandemie
      • La cine sunam pentru ajutor
      • Cumparaturi pe internet
  • D’ale lui Costica
    • Cabinete veterinare
    • Frumusete
    • Hrana animalute
    • Animale si copii
    • Raiul animalelor
    • Costica & Co
  • Shop
  • Despre mine
  • Contact

Printre Picaturi

  • Acasa
  • Bucataria mea
    • Castravete amar
    • Mancarica
      • Mic Dejun
      • Aperitive
      • Supe/ciorbe
      • Feluri de baza
      • De post
      • Dulciuri
    • Sosuri
    • Traditionale
      • Craciun
      • Paste
      • Revelion
      • Lasatul secului
      • Dulceturi
      • Muraturi
    • Bauturi
      • De baut
      • Cafele
    • Gatind cu mama mea
    • Diete
    • Bunatate pentru sanatate
    • Musafiri
  • Calatorie si gastronomie
  • D’ale mele
    • Ucraina / Ukraine
    • Printre picaturi
    • Evenimente
    • Excursii de o zi
    • Casa si Gradina
    • Poeziile mele
    • Recomand
    • Toalete
    • Sa ne ajutam pe timp de pandemie
      • La cine sunam pentru ajutor
      • Cumparaturi pe internet
  • D’ale lui Costica
    • Cabinete veterinare
    • Frumusete
    • Hrana animalute
    • Animale si copii
    • Raiul animalelor
    • Costica & Co
  • Shop
  • Despre mine
  • Contact
Alte Retete

Sos Bechamel

written by Steluta Stanica Munteanu 28 January, 2014
Sos Bechamel

Sos Bechamel


Ingrediente:

lapte – 500 ml
faina – 65 g
unt – 50 g
sare dupa gust 
 

smantana optional ( eu pun, imi place mai mult cu smantana )
 
Faina se dizolva in 50 ml de lapte rece. Restul de lapte se fierbe. 
Untul (50 g) se topeste intr-un vas; se adauga faina dizolvata. 
Se amesteca continuu, adaugand treptat laptele ramas (450 ml) si sarea. 

Se fierb la foc moderat cca 10-15 de minute. Daca sosul prezinta aglomerari (cocoloase) se strecoara printr-o sita foarte fina. 

Se adauga circa 200 g de smantana si se mai tine pe foc inca circa 10 minute.

Pofta buna!

bechamelsos albsos alb din laptesos bechamelsos de laptesos din lapte
0 comment
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
Steluta Stanica Munteanu

previous post
Cheesecake
next post
Tort de pere si ciocolata

You may also like

Ziua 1 – Ziua proteinelor sau prima zi...

6 June, 2014

Paste carbonara

2 September, 2014

Piure de mazare verde

18 July, 2013

Supa cu galuste de branza

5 March, 2013

London in my face sau 6 zile intr-un...

11 April, 2017

Rata umpluta cu sos de portocale – Gatind...

16 August, 2012

Cursuri de gatit la Societe Gourmet – premiul...

10 November, 2014

Preparat inventat de mine in mers – Tarta...

24 January, 2015

Suc natural de sfecla rosie

9 March, 2015

Peste la cuptor

15 February, 2013

Leave a Comment Cancel Reply

Facebook

 

aboneaza-te la noutati

Ultimele Articole

  • Castravete amar – pasta

    28 April, 2022
  • Castravete amar – ceai

    28 April, 2022
  • O casuta si un om drag

    8 April, 2022
  • Starlink, internetul prin satelit al lui Elon Musk, disponibil acum și în România

    8 April, 2022
  • Jerry

    8 April, 2022
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Comana
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Comana
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Pe-un picior de plai, pe-o gura de rai #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Comana #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Rapita #printrepicaturi

About Me

banner
Sunt o persoana complicata si simpla in acelasi timp. Cu foarte multe lucruri de facut si prea putin timp in care sa le fac, Imi plac piscile si calatoriile si il iubesc pe Mos Craciun. Pe sotul meu si mai mult. Imi place sa citesc si sa scriu. Sper ca si in zilele noastre dar si peste cateva sute sau mii de ani, cineva sa gaseasca blogul meu printre nenumaratele cai ale internetului si sa zambeasca, placandu-i ceea ce citeste. Imi pare bine de cunostinta!

Popular Posts

  • 1

    Model de plângere: Cruzime față de animale

    26 November, 2019
  • 2

    Retete cu mama mea – Ciorba de bureti

    9 May, 2013
  • 3

    Cabinete veterinare – Center of hope

    13 October, 2018

Aboneaza-te la Noutati

Social Media

Facebook Instagram Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Pinterest
  • Tumblr
  • Youtube
  • Email
  • Bloglovin
  • Snapchat

@2016 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Back To Top