Printre Picaturi
  • Acasa
  • Bucataria mea
    • Castravete amar
    • Mancarica
      • Mic Dejun
      • Aperitive
      • Supe/ciorbe
      • Feluri de baza
      • De post
      • Dulciuri
    • Sosuri
    • Traditionale
      • Craciun
      • Paste
      • Revelion
      • Lasatul secului
      • Dulceturi
      • Muraturi
    • Bauturi
      • De baut
      • Cafele
    • Gatind cu mama mea
    • Diete
    • Bunatate pentru sanatate
    • Musafiri
  • Calatorie si gastronomie
  • D’ale mele
    • Printre picaturi
    • Evenimente
    • Excursii de o zi
    • Casa si Gradina
    • Poeziile mele
    • Toalete
    • Recomand
    • Ucraina / Ukraine
    • Sa ne ajutam pe timp de pandemie
      • La cine sunam pentru ajutor
      • Cumparaturi pe internet
  • D’ale lui Costica
    • Cabinete veterinare
    • Frumusete
    • Hrana animalute
    • Animale si copii
    • Raiul animalelor
    • Costica & Co
  • Shop
  • Despre mine
  • Contact

Printre Picaturi

  • Acasa
  • Bucataria mea
    • Castravete amar
    • Mancarica
      • Mic Dejun
      • Aperitive
      • Supe/ciorbe
      • Feluri de baza
      • De post
      • Dulciuri
    • Sosuri
    • Traditionale
      • Craciun
      • Paste
      • Revelion
      • Lasatul secului
      • Dulceturi
      • Muraturi
    • Bauturi
      • De baut
      • Cafele
    • Gatind cu mama mea
    • Diete
    • Bunatate pentru sanatate
    • Musafiri
  • Calatorie si gastronomie
  • D’ale mele
    • Printre picaturi
    • Evenimente
    • Excursii de o zi
    • Casa si Gradina
    • Poeziile mele
    • Toalete
    • Recomand
    • Ucraina / Ukraine
    • Sa ne ajutam pe timp de pandemie
      • La cine sunam pentru ajutor
      • Cumparaturi pe internet
  • D’ale lui Costica
    • Cabinete veterinare
    • Frumusete
    • Hrana animalute
    • Animale si copii
    • Raiul animalelor
    • Costica & Co
  • Shop
  • Despre mine
  • Contact
Alte Retete

Tocanita de pipote si inimi

written by Steluta Stanica Munteanu 12 February, 2013
Tocanita de pipote si inimi



Ingrediente:
– o tavita de pipote si inimi (600-700 gr)
– 1 ardei gras galben
– 1 ardei gras rosu ( daca vreti, eu am folosit unul singur, galben )
– 2 cepe medii
– o capatana de usturoi
– 2 rosii
– 2 morcovi
– 3 linguri de pasta de tomate
– sare
– cimbru, busuioc
– 1/2 legatura de patrunjel
– 50 ml de ulei pentru prajit ( sau unt )

Pentru inceput, taiem ceapa, insa nu foarte marunt si o punem la calit in uleiul incins. O lasam la calit pana cand se face aurie si frumoasa. 
 Dupa ce ceapa se inmoaie, am pus morcovii taiati feliute si cateii de usturoi taiati marunt sau pisati, in functie de inspiratia de moment. 

Amestecam bine si lasam legumele la calit inca 5 minute, dupa care adaugam si ardeii, taiati fidelute sau cubulete. 

Dupa alte 5 minute este randul rosiilor taiate bucatele. Nu trebuie adaugata apa, pentru ca har Domnului lasa rosiile destula. 

A venit si momentul sa punem pipotele si inimile spalate foarte bine si curatate in prealabil. 

Amestecam bine si punem si pasta de tomate. 


Daca vi se pare ca nu e destul sos, acum e momentul sa puneti 1/2 cana de apa. Lasam tocanita sa fiarba linistita, in suc propriu si spre sfarsit condimentam dupa gust cu sare, cimbru, busuioc si patrunjelul tocat marunt.

Timpul de preparare pt aceasta reteta nu ar trebui sa depaseasca o ora la foc mediu.
Reteta preluata de pe blogul Teo’s kitchen. 
Pofta buna!
mancare de inimimancare de pipotemancare de pipote si inimitocanitatocanita de pipote si inimi
0 comment
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
Steluta Stanica Munteanu

previous post
Tort aperitiv
next post
Friptura cu sos de piper verde

You may also like

Paste cu sos Bolognese

8 August, 2012

Macaroane cu branza

27 May, 2013

Peste la cuptor

15 February, 2013

Vinete cu carne la gratar

2 June, 2015

Saptamana 12 – penultima saptamana cu Caroli

29 January, 2015

Ziua 24 a dietei Rina, ziua vitaminelor

26 June, 2014

Ziua 11 a dietei Rina, ziua carbohidratilor

14 June, 2014

Gatind pentru prieteni – Mancare de spanac cu...

17 October, 2013

Ziua 3 – ziua carbohidratilor sau ziua a...

6 June, 2014

Muschiulet de porc cu cartofi, la cuptor

25 March, 2014

Leave a Comment Cancel Reply

Facebook

 

aboneaza-te la noutati

Ultimele Articole

  • Ultima seara de ajun cu tine

    25 December, 2022
  • Prietenul meu s-a intors acasa, sa moara!

    23 December, 2022
  • Bagheta franceză a fost înscrisă de UNESCO în patrimoniul imaterial al umanităţii

    1 December, 2022
  • Capsula Orion, a ajuns luni după-amiază la cea mai mare distanță de Pământ

    29 November, 2022
  • Un prosop și-o prosopiță

    1 June, 2022
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Comana
  • Comana
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Pe-un picior de plai, pe-o gura de rai #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Rapita #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Comana #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi

About Me

banner
Sunt o persoana complicata si simpla in acelasi timp. Cu foarte multe lucruri de facut si prea putin timp in care sa le fac, Imi plac piscile si calatoriile si il iubesc pe Mos Craciun. Pe sotul meu si mai mult. Imi place sa citesc si sa scriu. Sper ca si in zilele noastre dar si peste cateva sute sau mii de ani, cineva sa gaseasca blogul meu printre nenumaratele cai ale internetului si sa zambeasca, placandu-i ceea ce citeste. Imi pare bine de cunostinta!

Popular Posts

  • 1

    Model de plângere: Cruzime față de animale

    26 November, 2019
  • 2

    Salata de castravete amar cu mar si lamaie, ideala pentru inima si pancreas

    6 March, 2020
  • 3

    Retete cu mama mea – Ciorba de bureti

    9 May, 2013

Aboneaza-te la Noutati

Social Media

Facebook Instagram Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Pinterest
  • Tumblr
  • Youtube
  • Email
  • Bloglovin
  • Snapchat

@2016 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Back To Top