Printre Picaturi
  • Acasa
  • Bucataria mea
    • Castravete amar
    • Mancarica
      • Mic Dejun
      • Aperitive
      • Supe/ciorbe
      • Feluri de baza
      • De post
      • Dulciuri
    • Sosuri
    • Traditionale
      • Craciun
      • Paste
      • Revelion
      • Lasatul secului
      • Dulceturi
      • Muraturi
    • Bauturi
      • De baut
      • Cafele
    • Gatind cu mama mea
    • Diete
    • Bunatate pentru sanatate
    • Musafiri
  • Calatorie si gastronomie
  • D’ale mele
    • Ucraina / Ukraine
    • Printre picaturi
    • Evenimente
    • Excursii de o zi
    • Casa si Gradina
    • Poeziile mele
    • Recomand
    • Toalete
    • Sa ne ajutam pe timp de pandemie
      • La cine sunam pentru ajutor
      • Cumparaturi pe internet
  • D’ale lui Costica
    • Cabinete veterinare
    • Frumusete
    • Hrana animalute
    • Animale si copii
    • Raiul animalelor
    • Costica & Co
  • Shop
  • Despre mine
  • Contact

Printre Picaturi

  • Acasa
  • Bucataria mea
    • Castravete amar
    • Mancarica
      • Mic Dejun
      • Aperitive
      • Supe/ciorbe
      • Feluri de baza
      • De post
      • Dulciuri
    • Sosuri
    • Traditionale
      • Craciun
      • Paste
      • Revelion
      • Lasatul secului
      • Dulceturi
      • Muraturi
    • Bauturi
      • De baut
      • Cafele
    • Gatind cu mama mea
    • Diete
    • Bunatate pentru sanatate
    • Musafiri
  • Calatorie si gastronomie
  • D’ale mele
    • Ucraina / Ukraine
    • Printre picaturi
    • Evenimente
    • Excursii de o zi
    • Casa si Gradina
    • Poeziile mele
    • Recomand
    • Toalete
    • Sa ne ajutam pe timp de pandemie
      • La cine sunam pentru ajutor
      • Cumparaturi pe internet
  • D’ale lui Costica
    • Cabinete veterinare
    • Frumusete
    • Hrana animalute
    • Animale si copii
    • Raiul animalelor
    • Costica & Co
  • Shop
  • Despre mine
  • Contact
Alte Retete

Sos ratatouille cu friptura la gratar

written by Steluta Stanica Munteanu 27 March, 2014
Sos ratatouille cu friptura la gratar

Sos ratatouille cu friptura la gratar

Ingrediente:
2-3 dovlecei
1 vanata
3 rosii
2-3 ardei grasi / kapia
usturoi
cateva rosii cherry ( eu nu am avut si am folosit o conserva cu rosii intregi care au un gust dulce, ceea ce se vrea prin adugarea de rosii cherry )
carne pentru friptura
1/2 ardei iute
sare
piper

 

Mod de preparare:
Am taiat carnea feliute si am pus-o deoparte ca sa o fac pe gratar la final ( sa fie calda).

Am calit fiecare leguma separat:
Am taiat ardeiul gras rondele si l-am pus la calit cu cativa stropi de ulei si putina sare.

 
 
 

Am taiat dovlecelul, am presarat peste el sare si piper si apoi l-am calit in putin ulei

 
 
 

Am taiat vanata, am presare peste ea sare si putin piper si am calit-o si pe ea, tot separat. La vanata am adaugat si f putine feliute de ardei iute.

Am curatat rosiile coapte, si le-am taiat bucatele. Am scos din conserva si rosiile intregi si le-am taiat si pe ele bucatele, apoi am taiat ceapa si usturoiul. Le-am pus pe toate pe foc si am pus peste ele apa.

< /div>

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 Am adaugat peste sos putin busuoic. Am stins focul si am adaugat treptat, toate legumele calite anterior.

Le-am lasat putin acoperite cu capacul si am pus fipturile pe gratar. Cand au fost gata, le-am servit cu sosul ratatouiile. Au fost delicioase.
Legumele se calesc separat pentru a lise pastra mai bine aroma fiecareia si este bine sa ramana putin crocante.

 
 
 

Va urez pofta buna!

friptura cu sos ratatouillefriptura la gratar cu sos ratatouilleSos ratatouilleSos ratatouille cu friptura la gratar
0 comment
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
Steluta Stanica Munteanu

previous post
Afumatura la cuptor
next post
Socata facuta in casa

You may also like

Ziua 3 – ziua carbohidratilor sau ziua a...

6 June, 2014

Paste cu sos de rosii si kaiser

6 June, 2014

Ziua 31 a dietei Rina, ziua amidonului

3 July, 2014

Ziua 55 a dietei Rina, ziua amidonului

28 July, 2014

Ziua 12 a dietei Rina, ziua vitaminelor

14 June, 2014

Tocana in dovleac

19 August, 2013

CAPITOLUL V – METODA – 3

5 February, 2015

Aperitive cu rosii cherry

21 March, 2013

Mazare cu pui la gratar

20 June, 2014

Tocanita cu ciuperci

3 June, 2015

Leave a Comment Cancel Reply

Facebook

 

aboneaza-te la noutati

Ultimele Articole

  • Un prosop și-o prosopiță

    1 June, 2022
  • Castravete amar – pasta

    28 April, 2022
  • Castravete amar – ceai

    28 April, 2022
  • O casuta si un om drag

    8 April, 2022
  • Starlink, internetul prin satelit al lui Elon Musk, disponibil acum și în România

    8 April, 2022
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Rapita #printrepicaturi
  • Comana
  • Pe-un picior de plai, pe-o gura de rai #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Comana #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Comana
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi

About Me

banner
Sunt o persoana complicata si simpla in acelasi timp. Cu foarte multe lucruri de facut si prea putin timp in care sa le fac, Imi plac piscile si calatoriile si il iubesc pe Mos Craciun. Pe sotul meu si mai mult. Imi place sa citesc si sa scriu. Sper ca si in zilele noastre dar si peste cateva sute sau mii de ani, cineva sa gaseasca blogul meu printre nenumaratele cai ale internetului si sa zambeasca, placandu-i ceea ce citeste. Imi pare bine de cunostinta!

Popular Posts

  • 1

    Model de plângere: Cruzime față de animale

    26 November, 2019
  • 2

    Retete cu mama mea – Ciorba de bureti

    9 May, 2013
  • 3

    Salata de castravete amar cu mar si lamaie, ideala pentru inima si pancreas

    6 March, 2020

Aboneaza-te la Noutati

Social Media

Facebook Instagram Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Pinterest
  • Tumblr
  • Youtube
  • Email
  • Bloglovin
  • Snapchat

@2016 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Back To Top