File de crap la cuptor
Revin dupa maratonul de gateli pentru sarbatori, pe care o sa il regasiti in curand in site-ul meu www.gatindcumamamea.ro.
O mare parte din retele gatite impreuna cu mama mea o sa le puteti gasi si intr-o carticica dedicata mamei mele la implinirea a 70 de ani, despre care v-am povestit si aici: http://mi-efoame.blogspot.ro/2015/03/gatind-cu-mama-mea.html
Am vrut sa incep anul gatind peste si asa am si facut.
Am avut un file de crap si
2 dovlecei mici
1 lamaie
unt
2 capatani de usturoi
un pic de condimente de peste
1 foaie de dafin
sare
piper
vin alb
( rosia din poza a nimerit acolo din greseala, era de la micul dejun 🙂 )
Mod de preparare:
Am curatat dovleceii si i-am taiat rondele, am pisat usturoiul si l-am pregatit cu sare si ulei
A fost foarte, foarte bun. Suculent, nu uscat. Gustul deosebit, putin gras pe alocuri pestele, dar cred ca asta a contribuit la desavarsirea gustului final. Foarte bun!
Va recomand sa incercati, poate sa puneti doar asa, o jumatate de pahar de vin alb, nu unul intreg, ca mine.
Pofta buna!