Paste cu sos de rosii si kaiser
Ingrediente
paste
350 gr suc de rosii, de casa
1 lingurita zahar
1 lingura ulei de masline
½ lingura faina
busuioc verde
100 gr kaiser
unt
Mod de preparare
Fierbem pastele conform indicatiilor de pe ambalaj.
Intr-un wok punem uleiul la incins si calim in el usturoiul, adaugam si putin unt. Taiem kaiserul feliute mici si il adaugam peste usturoi, adaugam si 2 foi de dafin.
Taiem rosiile si le adaugam in vas, amestecam si treptat, turnam sucul de rosii, amestecand in continuare si adaugand si o lingurita de zahar si faina.
Saram si piperam dupa gust.
Lasam sa fiarba aprox 10 minute, amestecand din cand in cand.
Peste paste, adaugam sosul de rosii si asezonam cu cateva firisoare de oregano ( eu nu am avut, am pus un pic de piper ).
Peste paste, adaugam sosul de rosii si asezonam cu cateva firisoare de oregano ( eu nu am avut, am pus un pic de piper ).
Pofta buna!