Printre Picaturi
  • Acasa
  • Bucataria mea
    • Castravete amar
    • Mancarica
      • Mic Dejun
      • Aperitive
      • Supe/ciorbe
      • Feluri de baza
      • De post
      • Dulciuri
    • Sosuri
    • Traditionale
      • Craciun
      • Paste
      • Revelion
      • Lasatul secului
      • Dulceturi
      • Muraturi
    • Bauturi
      • De baut
      • Cafele
    • Gatind cu mama mea
    • Diete
    • Bunatate pentru sanatate
    • Musafiri
  • Calatorie si gastronomie
  • D’ale mele
    • Ucraina / Ukraine
    • Printre picaturi
    • Evenimente
    • Excursii de o zi
    • Casa si Gradina
    • Poeziile mele
    • Recomand
    • Toalete
    • Sa ne ajutam pe timp de pandemie
      • La cine sunam pentru ajutor
      • Cumparaturi pe internet
  • D’ale lui Costica
    • Cabinete veterinare
    • Frumusete
    • Hrana animalute
    • Animale si copii
    • Raiul animalelor
    • Costica & Co
  • Shop
  • Despre mine
  • Contact

Printre Picaturi

  • Acasa
  • Bucataria mea
    • Castravete amar
    • Mancarica
      • Mic Dejun
      • Aperitive
      • Supe/ciorbe
      • Feluri de baza
      • De post
      • Dulciuri
    • Sosuri
    • Traditionale
      • Craciun
      • Paste
      • Revelion
      • Lasatul secului
      • Dulceturi
      • Muraturi
    • Bauturi
      • De baut
      • Cafele
    • Gatind cu mama mea
    • Diete
    • Bunatate pentru sanatate
    • Musafiri
  • Calatorie si gastronomie
  • D’ale mele
    • Ucraina / Ukraine
    • Printre picaturi
    • Evenimente
    • Excursii de o zi
    • Casa si Gradina
    • Poeziile mele
    • Recomand
    • Toalete
    • Sa ne ajutam pe timp de pandemie
      • La cine sunam pentru ajutor
      • Cumparaturi pe internet
  • D’ale lui Costica
    • Cabinete veterinare
    • Frumusete
    • Hrana animalute
    • Animale si copii
    • Raiul animalelor
    • Costica & Co
  • Shop
  • Despre mine
  • Contact
Alte Retete

Bagheta umpluta

written by Steluta Stanica Munteanu 30 September, 2013
Bagheta umpluta

Bagheta umpluta

In cautarea de noi idei, am dat peste aceasta reteta care mi s-a parut chiar f interesanta. O bagheta poate fi umpluta cu orice tip de umplutura va place voua. Puteti crea o foarte mare varietate de umpluturi, va arat aici ce am gatit eu, conform reteti gasite pe net.
Poza de mai sus este cea de pe net, mi-a placut f mult, restul sunt ale mele 🙂

Ingrediente:
o bagheta ( eu avand mai multi musafiri, am facut cu 2 baghete )
8 linguri branza de capra veche
4 linguri branza de capra proaspata ( sau pur sisimplu 2 tipuri de branza care va place voua dar sa fie una mai cremoasa )
1 catel de usturoi pisat ( evident eu am pus mai mult, la ochi, cum spune mama )
jumatate de pahar de ardei gras rosu tocat
jumatate de pahar de rosii tocate
masline tocate ( eu am pus si verzi si negre )
2 linguri de salam uscat iute taiat bucatele
cam 2 lingurite de patrunjel tocat
1 lingurita cimbru, de preferat verde, eu am avut uscat
piper negru macinat
sare dupa gust ( cu atentie sa nu puneti multa, deoarece sunt deja sarate ingredientele )

Mod de preparare
Se taie bagheta la ambele capete si se scoate miezul. Folositi pentru asta, un cutit lung, subtire si scoateti miezul pe la ambele capete.

Amestecati branza, folosind un mixer electric, pana se face ca o pasta si nu are cocoloase. Adaugati usturoiul pisat, amestecati bine si adaugati apoi si restul ingredientelor.

Umpleti bagheta cum va este mai usor, lucrand fie pe ambele capete, fie doar printr-o parte, cu amestecul rezultat.
Presati amestecul sa se aseze bine in bagheta. Infasurati bagheta cu folie alimentara si o bagati la frigider cel putin 2 ore ( eu am tinut-o la frigider de pe o zi pe alta ).

 

Taiati bagheta in felii subtiri si serviti. Eu am avut un pahar de apa sa clatesc cutitul ca sa nu se lipeasca amestecul din bagheta pe el.

Noua ne-a placut f tare, sper sa va placa si voua.
Pofta buna

Uncategorized
0 comment
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
Steluta Stanica Munteanu

previous post
Deschidere showroom Batistei
next post
Aperitive – biscuiti de orez cu salata de ton

You may also like

Aperitive – biscuiti de orez cu salata de...

17 October, 2013

CAPITOLUL XII – SLÄ‚BIÅ¢I FÄ‚RÄ‚ A FACE SPORT

26 February, 2015

Ziua in care m-am hotarat sa renunt definitiv...

28 January, 2015

Retete cu mama mea – Salata de boeuf

10 May, 2013

Prima saptamana impreuna cu Caroli – Cartofi copti,...

5 November, 2014

Ziua 54 a dietei Rina, ziua de proteine

28 July, 2014

Tocanita – by me

30 May, 2013

Ciolan afumat, la cuptor

25 June, 2014

Bilute de ciocolata

23 May, 2017

Pui cu ierburi aromate si parmezan

6 March, 2014

Leave a Comment Cancel Reply

Facebook

 

aboneaza-te la noutati

Ultimele Articole

  • Castravete amar – pasta

    28 April, 2022
  • Castravete amar – ceai

    28 April, 2022
  • O casuta si un om drag

    8 April, 2022
  • Starlink, internetul prin satelit al lui Elon Musk, disponibil acum È™i în România

    8 April, 2022
  • Jerry

    8 April, 2022
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Comana #printrepicaturi
  • Pe-un picior de plai, pe-o gura de rai #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Rapita #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Comana
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Alaturi de multi oameni buni, plantam in Rezervatia naturala Comana: stejar, sanger, mar, par, frasin. #printrepicaturi
  • Comana

About Me

banner
Sunt o persoana complicata si simpla in acelasi timp. Cu foarte multe lucruri de facut si prea putin timp in care sa le fac, Imi plac piscile si calatoriile si il iubesc pe Mos Craciun. Pe sotul meu si mai mult. Imi place sa citesc si sa scriu. Sper ca si in zilele noastre dar si peste cateva sute sau mii de ani, cineva sa gaseasca blogul meu printre nenumaratele cai ale internetului si sa zambeasca, placandu-i ceea ce citeste. Imi pare bine de cunostinta!

Popular Posts

  • 1

    Model de plângere: Cruzime față de animale

    26 November, 2019
  • 2

    Retete cu mama mea – Ciorba de bureti

    9 May, 2013
  • 3

    Cabinete veterinare – Center of hope

    13 October, 2018

Aboneaza-te la Noutati

Social Media

Facebook Instagram Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Pinterest
  • Tumblr
  • Youtube
  • Email
  • Bloglovin
  • Snapchat

@2016 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Back To Top